Casca de protectie, o investitie de cateva zeci de lei care poate face diferenta, la propriu!

  281
  Publicitate
  casca de protectie
  casca de protectie

  Normele de securitate si sanatate in munca impun o serie de masuri cu scopul de a reduce riscurile semnificative de producere a accidentelor de munca. Concepute cu scopul de a proteja angajatii, aceste normative trebuie respectate cu strictete, orice abatere fiind sanctionata de catre inspectorii de protectia muncii.

   

  Publicitate

  Echipamentele ce trebuie utilizate pentru a reduce riscurile de accidentare sunt stipulate in diverse acte normative, in functie de domeniul de activitate si conditiile de munca. Casca de protectie, disponibila si in oferta Total Clean, este elementul esential ce poate face diferenta in cazul caderii de la inaltime sau la un impact puternic. Tocmai de aceea, in unele medii de munca, precum santierele de constructii, nu este permisa intrarea fara a purta casca cu rol de protectie.

   

  Echipament esential in numeroase domenii de activitate

   

  Acest echipament extrem de util este necesar mai ales in cazul celor care lucreaza in constructii, silvicultura, alpinism utilitar sau in industria petrolului si a gazelor naturale. Gama diversificata a acestor echipamente vine in sprijinul lucratorilor, care prin natura muncii lor se expun anumitor pericole.

   

  Legislatia referitoare la protectia la locul de munca este foarte bine detaliata, bazandu-se pe studii amanuntite si date colectate de-a lungul deceniilor. In functie de domeniul de activitate si de pericolul de expunere, producatorii au dezvoltat modele care ofera un grad sporit de confort. Casca de protectie este acum un mijloc modern de a apara zona capului in caz de accident.

   

  Casti moderne, in conformitate cu standardele de calitate

   

  Daca esti in cautarea unor echipamente de protectie pentru lucratorii de pe santiere, castile nu trebuie sa lipseasca de pe lista de achizitii. Poti opta, de exemplu, pentru o casca de protectie santier creata prin tehnologia 3M de distribuire a presiunii asupra fruntii. Acest produs va proteja si va permite o buna ventilatie si fixare pe cap. Totodata, echipamentul detine si un material reflectorizant care asigura o vizibilitate buna atunci cand conditiile de iluminare ambientala sunt precare.

   

  Modelele de casca de protectie de ultima generatie sunt prevazute, de asemenea, cu senzor 3M™ UVicator™ care se schimba din rosu in alb atunci cand este expus la niveluri nocive de lumina ultravioleta. Aceasta semnalizare este deosebit de importanta, deoarece carcasa castii poate deveni casanta din cauza razelor ultraviolete, ceea ce ii poate compromite nivelul de protectie. Prin schimbarea culorii senzorului se indica faptul ca a sosit momentul inlocuirii castii.

   

  Confort si siguranta

   

  Aceste echipamente ofera un confort sporit in timpul purtarii si sunt compatibile cu multe articole de protectie faciala, auditiva si oculara, precum si cu alte accesorii marca 3M. Unele modele sunt aprobate pentru deformare laterala si improscarea cu metal topit si respecta standardul EN397 pentru uzul industrial general. Sunt ideale pentru numeroase tipuri de activitati, inclusiv pentru lucrul la inaltime sau pentru activitatile industriale ce implica utilaje grele.

   

  Casca de protectie fara bor ajuta utilizatorul sa priveasca in sus, fara obstacole, fiind astfel atent in permanenta la spatiul din jurul sau, evitand riscurile. Modelul este conceput pentru utilizarea industriala generala si indeplineste cerintele de siguranta cotidiene. Este inspirat de castile de alpinism moderne si ofera protectie impotriva obiectelor mici aflate in cadere.

   

  Esti responsabil cu protectia muncii si iti pregatesti lista echipamentelor de protectie ce trebuie achizitionate? Vrei sa iti cumperi personal un echipament de protectie pentru a fi in siguranta la locul de munca? Nu uita de casca de protectie! Este primul accesoriu la care trebuie sa te gandesti!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.