Cauți un service să-ți repari telefonul? Îl găsești doar la MobileFIX

180
Publicitate

Este imposibil să îți poți imagina acum cum ar fi dacă nu am avea cu toți posibilitatea să comunicăm cu ajutorul telefoanelor mobile. Este și mai greu de imaginat că sunt persoane care nu folosesc acest mijloc rapid de comunicare.

Publicitate

Pe stradă, în parcuri, în mijloacele de transport în comun sau la job, telefonul mobil indiferent de marcă a devenit simbolul omului modern care are nevoie de comunicare la orice oră simte nevoia.

Fie că vorbim aici de un model mai clasic sau de ultimul tip de iPhone și aceste gadgeturi au momente în care este nevoie de intervenția unui specialist în domeniu.

La cine apelezi când ai nevoie de un service GSM?

La fel ca orice obiect electrocasnic folosit intens nici telefoanele mobile nu sunt scutite de mici accidente cum ar fi lovirea, scăparea pe jos, ecranul zgâriat cu un corp dur sau chiar refuzul de a se mai deschide.

Pentru toate acestea există un loc special unde specialiștii cu experiență vor efectua reparații în timp record pentru că au suficiente piese pe stoc în caz de înlocuire. La mobilefix.ro poți veni fără teamă că ultima ta achiziție nu va primi îngrijirile necesare.

Fie că vorbim aici de orice model de Samsung, iPhone sau iPad la service-ul GSM specializat din București vei găsi toate serviciile de care ai nevoie pentru ca tu să îți poți folosi din nou telefonul.

Dacă nu ești din capitală, poți apela și la reprezentanțele din Cluj, Brașov și Constanța, asta în cazul că locuiești într-unul din aceste orașe. Calitatea serviciilor oferite va fi aceeași.

Ce tipuri de servicii oferă un service de telefonie mobilă? La ce pot să mă aștept?

Este absolut firesc să îți pui genul acesta de întrebare, deoarece ai putea crede că, de exemplu, dacă ți-ai scăpat telefonul în apă acesta nu mai are nicio șansă de recuperare la funcțiile inițiale.

Acest lucru nu se aplică și la MobileFIX pentru că aici a readuce un telefon la starea inițială este deja un lucru absolut normal. Deci, nu îți face griji pentru că gama de servicii oferite este vastă. Aici putem enumera reparații de tip înlocuire display, înlocuire sticlă Samsung, probleme cu încărcarea telefonului sau cu sunetul, butoane care se blochează și refuză să funcționeze etc.

Toate acestea își găsesc pe loc rezolvarea într-un interval scurt de timp și la un preț avantajos.

Așadar dacă întâmpini genul acesta de probleme nu mai ezita, ia-ți telefonul și vino cu el la control.

Se oferă garanție după orice tip de reparație

Echipa de la GSM își fidelizează clienții prin prețuri avantajoase la serviciile sale, dar și prin oferirea unor garanții la orice tip de reparație efectuată în atelierul propriu.

În plus, dacă ești din altă localitate poți expedia telefonul cu ajutorul curierului, iar acesta va ajunge la tine reparat în maxim 24 de ore.

Service-ul GSM mai oferă service și la calculatoare, laptop sau MacBook de tipul upgrade, curățare și optimizare.

Pentru orice nelămurire sau detalii puteți accesa pagina oficială MobileFIX GSM.

Contact: contact@mobilefix.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.