Plăți digitale în 2023 pentru mici întreprinzători cu MonePOS by AROBS – ofertă specială

319
Publicitate

Ce este un mPOS?

Un sistem mPOS înseamnă Mobile Point of Sale (punct de vânzare mobil). Este un dispozitiv mobil, un smartphone sau o tabletă care funcționează ca o casă de marcat sau un terminal POS tradițional fără fir.

Publicitate

Acesta este folosit de comercianții care au nevoie să încaseze plăți cu cardul în deplasare. De exemplu, orice șofer de taxi sau furnizorii de servicii profesionale, de la topografi la stiliști, instalatorii, etc, au nevoie de flexibilitatea pe care un mPOS le-o poate oferi când vine vorba de încasări.

Cum funcționează mPOS și cum vă poate îmbunătăți afacerea?

În zilele noastre, majoritatea consumatorilor renunță la plățile cu numerar, în favoarea plăților digitale. În condițiile acestea, este esențial să le oferiți clienților o modalitate de plată care să-i facă să se simtă în siguranță și confortabil. Aici intervin dispozitivele mPOS. Dispozitivele mPOS funcționează la fel ca și cititoarele de carduri clasice, acceptând plăți digitale, fără contact, în maximă siguranță și cu 0 consum de hârtie.

Pentru întreprinzătorii din comerț cu amănuntul, cu ridicata, transport sau prestări servicii, cu cifra de afaceri anuală de peste 10.000 de euro, acceptarea plăților digitale a devenit obligatorie de la 1 ianuarie 2023.

Dispozitivele POS mobil au de obicei o conexiune la internet încorporată prin includerea unei cartele DATA. În acest fel, nu contează dacă dețineți un salon de coafură, o pensiune, o firmă de curierat sau altceva – dispozitivul este în permanență cu dumneavoastră și este conectat mereu.

Beneficiile mPOS-ului pe care orice comerciant cu amănuntul trebuie să le cunoască

Există multiple beneficii ale dispozitivelor mPOS pe care trebuie să le cunoașteți! Pentru început, acestea oferă funcții suplimentare, cum ar fi gestionarea inventarului, tranzacții fără prezentare a cardului. De asemenea, siguranța încasărilor este foarte importantă în lumea afacerilor de azi, care se confruntă cu tot mai multe amenințări ale atacurilor digitale.

Aceste dispozitive nu vă leagă de o singură locație și ajută la îmbunătățirea experienței clienților, nu doar prin oferirea mai multor opțiuni de plată, ci și prin accelerarea serviciilor și a timpilor de așteptare.

Sunt ideale pentru afacerile în mișcare și ajută la acceptarea unor modalități noi și inovatoare de a accepta plăți din partea clienților.

Mai mult, cert este că soluțiile mPOS pot fi rentabile pentru proprietarii de afaceri mici care nu doresc să investească sume mari în sistemele lor POS, deoarece puteți beneficia de un preț mPOS foarte avantajos.

Acum că știți ce este un mPOS și cum poate fi benefic pentru afacerea dvs., sunteți gata să vă alegeți dispozitivul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.