Îmbunătățește aspectul livingului cu măsuțe de cafea și mese extensibile

109
Publicitate

Fie că dorești să oferi un plus de eleganță sufrageriei tale sau te afli în căutarea unei soluții ingenioase în vederea optimizării spațiului din living, o măsuță de cafea sau una extensibilă poate fi alegerea ideală.

Publicitate

O masă de cafea sau extensibilă ar putea completa perfect decorul unui living spațios, fiecare dintre acestea oferind o versatilitate impresionantă spațiului decorat, însă în același timp îți satisfac și nevoile pe care le ai. Iată cum îți poți transforma livingul cu stil făcând alegeri pe cât de simple, pe atât de „de efect”.

Măsuță de cafea – decor și funcționalitate într-o mică bijuterie decorativă

O masuta cafea poate fi considerată cu ușurință un element esențial al livingului, aceasta fiind mai mult decât un simplu suport pentru cană de cafea și pentru cartea sau ziarul pe care le citești. Aceasta poate deveni o adevărată bijuterie decorativă în casa ta, mai ales că ai șansa de a alege dintre modelele de măsuțe de cafea deosebite.

Da, varietatea de stiluri în care aceste piese de mobilier se regăsesc face posibilă adaptarea cu ușurință la orice decor. Poți alege dintre modelele de măsuțe minimaliste sau pe cele mai moderne, măsuțe cu aspect tradițional ideale pentru un decor rustic sau măsuțe cu elemente de design inovativ, ideale pentru cele mai modern amenajate livinguri.

Mai mult decât aspectul deosebit pe care acestea îl au, să nu uităm de funcționalitatea acestor mici bijuterii. Există modele de măsuțe cu spații de depozitare integrate, măsuțe cu sertare sau rafturi, astfel că acestea devin ideale pentru păstrarea ordinii și pentru o mai bună organizare a obiectelor din living.

Mesele extensibile, adaptabile oricărui decor, ideale pentru evenimente în familie

Dacă de obicei mesele între prieteni sau familie se organizează la tine acasă, nu ezita să integrezi o masa extensibila în decorul livingului tău. O astfel de masă reprezintă o soluție ingenioasă, mai ales că prezintă capacitatea de a se transforma și de a fi adaptată numărului de invitați pe care îi ai, oferind spațiu suficient pentru toată lumea. Poți folosi o astfel de masă în living sau în bucătărie, pe terasă sau în grădină, având șansa de a alege dintre numeroase modele pe care le poți găsi pe piața dedicată.

Atât măsuțele de cafea, cât și mesele extensibile îmbină în mod armonios utilul cu plăcutul, devenind astfel piese de mobilier care se pot transforma în vedetele livingului sau locuinței tale. Acestea reprezintă soluții ideale pentru înfrumusețarea casei, fiind în același timp extrem de practice, astfel că îți poți transforma casa într-un spațiu decorat în mod eficient, dar și elegant, pe măsura preferințelor sau nevoilor pe care le ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.