Descoperă cauza costurilor ridicate pentru procesul de livrare și fă primul pas către succes cu ajutorul Optimall Logistic!

91
Publicitate

Una dintre marile provocări în gestionarea unei afaceri se poate referi chiar la costurile ridicate care pot apărea în procesul de livrare. Cheltuielile cu combustibilul, timpul pierdut în trafic sau gestionarea ineficientă a rutelor ar putea fi considerate principalele motive pentru costurile ridicate în afacere. 

Publicitate

Poți depăși aceste provocări și poți face primul pas către succes, având la îndemână una dintre cele mai bune soluții de optimizare rute. Despre aceasta vei afla mai multe din acest articol.

De unde provin cheltuielile suplimentare în distribuție sau producție

Succesul nu poate fi obținut decât atunci când ai identificat în mod corect și complet cauzele care duc la apariția unor costuri ridicate în procesul de livrare. Așa cum am menționat mai sus, poate fi vorba despre rute ineficiente, despre traficul greoi sau volumul de marfă încărcat, fiecare dintre acești factori – și nu numai – având un cuvânt decisiv în acest sens. 

Rutele ineficiente pot duce la costuri suplimentare de combustibil și timp, traficul intens poate duce la întârzieri semnificative și la costuri suplimentare, iar încărcarea mărfii în mod ineficient poate genera costuri suplimentare. 

În altă ordine de idei, o gestionare ineficientă în pregătirea comenzilor este un factor care poate duce la întârzierea livrărilor. De aceea, un software pentru automatizarea forței de vânzări cum este Optimall SFA by AROBS ajută agenții tăi să preia comenzile de la clienți în timp real, aceste comenzi regăsindu-se automat în sistemul de gestiune ERP. De asemenea, soluția îți centralizează toate informațiile privind stocurile, clienții, produsele și prețurile în timp real.

Optimizarea procesului de livrare 

O îmbunătățire a procesului de livrare va consta, printre altele, și în capacitatea de optimizare rute. Un software dedicat în acest sens, cum este Optimall Logistic, ajută la calcularea unor trasee de livrare scurte și rapide. În acest fel, nu sunt reduse doar costurile de combustibil, ci este redus și timpul petrecut pe drum, iar economiile devin, în acest fel, semnificative. De asemenea, reduci și uzura flotei tale de distribuție. 

Totodată, optimizarea procesului de livrare va depinde de posibilitatea de monitorizare în timp real și de adaptare rapidă a fiecărei livrări în funcție de anumite situații care pot apărea în mod neprevăzut. 

Rapoartele detaliate, precum și analizele în timp real oferite de un astfel de sistem asupra performanței operațiunilor de livrare îți vor permite să iei decizii informate atunci când vine vorba de optimizare, de depășirea unor provocări sau de reducerea costurilor în domeniul afacerilor. 

Optimall Logistic ar putea fi o soluție completă care ajută la eficientizarea operațiunilor de livrare, la reducerea costurilor sau la atingerea obiectivelor de afaceri. Este important să alegi această soluție dacă dorești să transformi total modul în care gestionezi livrările, astfel încât succesul să fie unul durabil.   

Alege să maximizezi productivitatea în afacerea ta!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.