Sa ne pregatim de vara cu un aparat de aer conditionat!

  36

  Sezonul rece s-a sfarsit si deja cel cald isi face usor – usor aparitia. Ce inseamna asta? Temperaturi foarte mari, senzatie de disconfort termic si, automat, stari de oboseala fizica.

  Care sunt primele masuri pe care ar trebui sa le luati? Ei bine, in primul rand ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unui aparat de aer conditionat.

  Cum alegem aparatul de aer conditionat in functie de dimensiunea spatiului pe care il racim?

  Cand oferta pe piata este atat de variata, in momentul in care alegeti un aparat de aer conditionat, sunt cateva aspecte de care ar trebui sa tineti cont.

  Pretul unui astfel de aparat se afla in stransa concordanta cu caracteristicile sale. In functie de suprafata pentru care doriti sa il utilizati, alegeti aparatul de aer conditionat dupa puterea si capacitatea lui de racire, unitatea de masura folosita fiint BTU.

  In cazul in care doriti sa folositi aparatul pentru un apartament de doua camere sau pentru o casa mica, ar trebui sa optati pentru unul care are in jur de 10000 BTU. In cazul vilelor si al apartamentelor foarte spatioase, este indicat sa achizitionati un aparat care porneste de la 14000 BTU. Iar in cazul unor cladiri cu birouri, cea mai buna optiune sunt aparatele de aer conditionat care au intre 24000 si 48000 BTU.

  Daca aparatele de aer conditionat nu sunt punctul vostru forte, puteti oricand sa apelati la sfaturile unui specialist in domeniu, care va va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

  In acest sens, echipa de specialisti de la magazinul online Bricolaj Market este constant la dispozitia publicului, oferind consiliere inainte de orice achizitie noua, dar si post vanzare, mai ales in ceea ce priveste intretinerea unui astfel de aparat. In plus, accesand site-ul oficial, veti gasi acolo o gama larga de modele de aparate de aer conditionat, din care sa il alegeti pe cel potrivit spatiului pe care intentionati sa il raciti.

  Nu asteptati sa vina caldura si achizitionati din timp un aparat de aer conditionat de la Bricolaj Market! Dupa cum spune si proverbul: va faceti iarna car si vara sanie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.