Ceasurile de damă și bărbătești, accesorii în trend

489

Indiferent de stilul preferat, este obligatoriu ca modelul de ceas de damă să se potrivească perfect cu ținuta, să completeze imaginea de ansamblu a unui outfit.

Aceeași regulă se aplică și la alegerea a ceasurilor pentru bărbați.

Ar fi chiar ciudat ca un ceas retro sau romantic să fie combinat cu un outfit business, spre exemplu.

La fel, un ceas unisex model militar, nu se potrivește absolut deloc cu o ținută romantică a unei tinere domnișoare suave.

Ceasuri pentru femei 2018 există într-o varietate de modele foarte mare în magazinele online de profil, lucru ce ușurează alegerea ceasurilor potrivite în diverse ocazii și pentru felurite outfit-uri.

Ceasurile cu printuri florale sau geometrice pe cadran sunt extrem de căutate de către femei în această perioadă estivală, în care au început deja concediile.

Foarte șic sunt și curelele ceasurilor din acest an: tip panglică sau eșarfă, gen brățări din piele sau din zale metalice cu aspect clasic, romantic, sport sau futurist.

O gamă largă de ceasuri barbatești stau și la dispoziția doritorilor.

Cataloagele virtuale ale magazinelor de profil sunt doldora de oferte, începând cu modelele de ceasuri sport, casual și sfârșind cu acelea de lux.

Oricum, cele mai cumpărate rămân în continuare și în 2018 ceasurile casual.

Ceasurile casual. Cum le alegem?

Alegerea modelelor de ceasuri pentru folosirea de zi cu zi se face de către clienți după diverse preferințe personale, dar ținând seama și de anumite reguli de bază.

Un ceas casual ce va fi purtat frecvent ar trebui ca să aibă niște dimensiuni medii, să nu prezinte colțuri ascuțite și butoane mari, ce pot să se agațe neplăcut de haine.

O atenție sporită se va acorda lizibilității sporite a orei, nu doar confortului la purtare.

Unii vor ceasuri care să arate doar ora și minutul, alții modele de ceasuri de mână care să ofere informații și despre secunde, zi, lună, an. Asta ca să nu mai vorbim de alte funcții, pe care ceasurile bărbătești le au în ultima vreme (cronograf, tahimetru etc.).

Cureaua ceasului, importantă în alegerea ceasului casual potrivit

Materialele din care sunt confecționate curelele de ceasuri sunt extrem de importante, fiecare având avantajele și dezavantajele lor.

Cele mai răspândite, atât în cazul ceasurilor de damă, cât și a acelora bărbătești, sunt confecționate din piele, metal sau plastic.

Pielea este un material confortabil și ușor, dar nu foarte rezistent la umezeală.

Curelele gen brățară metalică, confecționate din oțel inoxidabil sunt grele, deși rezistente la apă. O curea din titan, deși mai scumpă, este ușoară, puternică și, în plus, hipoalergenică.

Dacă preferați o curea din silicon trebuie să luați în considerare aspectul lor sportiv, așa încât nu poate să fie purtată la o ținută de zi ceva mai elegantă.

Cum se alege magazinul online de ceasuri?

Principalele caracteristici care deosebesc de un magazin de ceasuri online no name de unul bun, de încredere, sunt următoarele:

– ceasurile producătorilor diferiți sunt afișate în colecții, pe stiluri;

– toate ceasurile disponibile în magazin sunt însoțite de cataloage, certificate de calitate, materiale tipărite care confirmă originea acestora;

– într-un magazin de marcă vei putea primi de la vânzători informații complete despre produsele ce se comercializează acolo (telefonic sau online), inclusiv adresa și numărul de telefon al centrului de service.

La acestea se mai adaugă, evident, condițiile foarte bune de transport și de returnarea ale ceasurilor comandate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.