Cele mai bune accesorii pentru piscină

15

Tocmai de aceea îţi recomandăm câteva accesorii pentru piscină, care te vor ajuta să îţi aduci aminte de ce deţii o piscină. Și nici nu e nevoie să cheltui foarte mulţi bani.

Ce zici de o saltea goflabilă cu baldachin? Sau de o masă care este în aclaşi timp un frigider? Sau poate un încălzitor de prosoape?

Cele mai bune accesorii pentru piscină 4

Difuzor wireless plutitor pentru piscină

O petrecere la piscină pur și simplu o nu poate exista fără muzică. În loc să scoţi boxele afară, să dai volumul la maxim şi să îţi enervezi vecinii, mai bine îţi iei câteva difuzoare plutitoare wireless pentru piscină.

Acestea sunt complet impermeabile și oferă mai multe niveluri de volum și un subwoofer puternic pentru un sunet stereo bogat, de înaltă definiție. Îl puteți conecta la telefonul smartphone, tabletă sau computer pentru a accesa playlisturile preferate și pentru a controla cu ușurință volumul și alte funcții de pe dispozitiv.

Fântână arteziană

Știi cât de importantă este circulația apei în bazin. Sigur, ai pompa și toate accesoriile speciale, dar o fântână bine amplasată nu numai că poate fi frumoasă și răcoritoare, ci te va ajuta să circuli și mai mult apa din piscină.

Înălțimea și direcția fasciculului de apă sunt complet reglabile. Funcționează atât pentru bazinele interioare, cât și cele supraterane. De asemenea, este foarte ușor de instalat, așa că ce mai aștepți?

Rampă de evadare pentru broscuţe

Poate nu te-ai gândit până acum că ar putea exista un asemenea accesoriu special pentru piscină, dar gândeşte-te puţin cum ar fi să înoţi într-o piscină cu mici broscuţe înecate plutind în jur. Așadar, această mică rampă de evadare îi ajută pe prietenii noștri amfibieni să iasă din piscină și te scuteşte de trista datorie de a îndepărta corpurile mici de broască din apă.

Această rampă nu este doar pentru broaște. Veverițele, șoarecii, păsările, șerpii, iepurii și chiar albinele pot beneficia. A ajuta aceste creaturi să iasă din piscina ta înseamnă și mai puțină muncă pentru tine. Este atât de ușor de asamblat și de așezat!

Încălzitor pentru prosoape

Instalează această minune în apropierea piscinei și vei avea întotdeauna un prosop cald şi plăcut care te așteaptă când ieși din piscină. Acest aparat va menține prosoapele de piscină la o temperatură perfectă de 49 ° C și dispune de oprire automată, astfel încât nu trebuie să îţi faci griji cu privire la supraîncălzire și deteriorare.

Lumini subacvatice

Poţi alege dintr-o gamă variată de soluţii: halogen, led sau fibră optică. Cu un sistem de iluminare subacvatic vei obţine o ambianţă complet diferită pentru piscina ta. Fie că vrei doar să inoţi sau să dai o petrecere la piscină, sistemul de iluminare a piscinei îţi va îmbunătăţi experienţa.  Cu ajutorul iluminatului subacvatic cu led sau perimetral cu fibră optică, poţi să te bucuri de piscină şi în timpul nopţii.

Găseşti pe piscinepremium.ro accesorii pentru piscină, atât pentru relaxare, cât şi pentru efecte estetice spectaculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.