Centrul Pas cu Pas – sedinte de terapie ABA pentru copiii cu autism

13

Autismul este o tulburare care afecteaza trei arii principale. Copiii care sunt diagnosticati cu aceasta tulburare vor avea probleme cu privire la integrarea sociala, vor intampina probleme cu privire la comunicare si comportamentul nu va fi mereu cel asteptat. Cert este ca persoanele diagnosticate cu autism au nevoie de diverse terapii care sa ii ajute sa se dezvolte si care sa opreasca acele comportamente indezirabile.

 

Centrul Pas cu Pas este un astfel de loc in care parintii isi pot aduce copiii care sufera de aceasta tulburare pentru a-i inscrie la diverse terapii.

 

Terapia ABA – specifica autismului

 

La acest centru veti descoperi o echipa de oameni specializati in domeniu care vor face diverse activitati cu copiii, terapii care sa ii ajute sa depaseasca anumite conditii. Un terapeut ABA de la acest centru va sti exact cum sa vorbeasca si cum sa se comporte cu fiecare copil in parte astfel incat sa ii trezeasca interesul pentru diverse activitati.

 

Terapia ABA este utilizata pentru a corecta acele comportamente nedorite. Deci una dintre cele trei arii care sunt afectate in cazul copiilor cu autism. Comportamentele nedorite vor fi inlocuite cu altele pozitive. Toate activitatile si sedintele de terapie sunt realizate in scopul corectarii comportamentului care il va ajuta pe copil mai apoi si in cazul celei de-a treia sfere – cea de integrare sociala.

 

Alegerea centrului potrivit

 

Deseori parintii se simt pierduti, la primirea unui astfel de diagnostic. Poate veni ca un soc, urmat de cautari indelungate a unui centru potrivit. Pentru cei din Suceava, Centrul Pas cu Pas este optiunea potrivita.

 

Veti descoperi aici psihoterapeuti specializati in domeniu si logopezi care ii pot ajuta pe copii. Acestia aplica diverse tipuri de terapii care vin in ajutor pentru cei din spectrul autist. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, in special daca parintele asculta sfaturile si continua si acasa cu anumite practici.

 

Accesati site-ul pentru a descoperi mai multe informatii si stabiliti si o intalnire pentru mai multe detalii.

 

Contact:

0721 861 125

contact@centrulpascupas.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.