Certificare iso 9001 | Ce implica standardul si implicit certificarea

187
Publicitate

Afla detalii relevante despre ce este aceasta certificare iso 9001

ISO 9001 este o norma internationala care stabileste cerintele pentru sistemul de management al calitatii. Aceasta a fost creata pentru a oferi o baza comuna pentru organizatiile care doresc sa-si imbunatateasca calitatea produselor si serviciilor oferite. Aceasta certificare ISO 9001 este un proces prin care o organizatie demonstreaza ca indeplineste cerintele acestei norme.

Publicitate

Ce trebuie sa faci pentru a obtine aceasta certificare iso?

Obtinerea certificarii ISO 9001 implica implementarea unui sistem de management al calitatii care include documentarea procedurilor, monitorizarea si imbunatatirea performantei, precum si realizarea de audituri interne si externe.
certificare iso 9001
Organizatia trebuie sa demonstreze ca indeplineste cerintele normei prin furnizarea de dovezi concrete si prin participarea la un audit al unei terte parti.

Exista avantaje? Iata lista avantajelor acestui tip de certificare iso

Unul dintre avantajele obtinerii certificarii ISO 9001 este ca aceasta poate ajuta organizatia sa-si imbunatateasca eficienta si sa reduca costurile. Sistemul de management al calitatii poate ajuta la identificarea si eliminarea proceselor ineficiente, ceea ce poate duce la o mai buna utilizare a resurselor si la o mai buna satisfactie a clientilor.

De asemenea, certificarea ISO 9001 poate ajuta organizatia sa castige increderea si increderea clientilor prin demonstrarea faptului ca indeplineste standardele internationale de calitate. Aceasta poate fi deosebit de importanta pentru organizatiile care opereaza in domenii precum sanatatea, mediu sau siguranta alimentara, unde clientii sunt mai preocupati de calitate.

Certificarea ISO 9001 poate fi de asemenea un pas important spre obtinerea altor certificari sau standarde. De exemplu, multe organizatii care doresc sa obtina certificarea ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului trebuie sa indeplineasca cerintele ISO 9001 in prealabil.

La cine trebuie sa apelezi pentru acest tip de certificare?

Obtine certificare iso 9001 apeland la cei mai buni specialisti din domeniu. Opteaza sa colaborezi cu certinspect.ro si te asiguram ca vei obtine cele mai calitative servicii in materie de certificare si cursuri de formare in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.