Alege cu incredere sedintele de cavitatie

329

Asa cum peste tot gasiti aceeasi definitie, despre cavitatie trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri esentiale.

cavitatie

Procedura prin cavitatie presupune un proces prin care sunt generate bule de vapori. Acestea se formeaza fie static in compozitia unui lichid, fie prin miscare, prin intermediul unui camp de unde ultrasonice.

Tehnologia aparaturii prin care se efectueaza tratamentul prin cavitatie

Pentru a va bucura de rezultate eficiente, este necesar sa urmati intocmai indicatiile medicilor specialisti in remodelare corporala. Pentru a fi posibila realizarea procedurii in cauza, este nevoie de un aparat special.

Intreaga actiune este controlata de un asa numit „microprocesor” ce directioneaza foarte precis emisia undelor generate. La randul lor, undele de presiune produc efectul mult asteptat. Intensitatea frecventei cu care este executata presiunea lansata de microprocesor are efect direct.

Astfel, tinta precisa este chiar tesutul adipos. Se doreste indepartarea lui inca de la primele sedinte de cavitatie. Si chiar se obtin. Efectele pot fi usor observabile in foarte scurt timp.

Sunt 3 efecte specifice sedintelor de cavitatie:

  1. Primul este efectul termic. Aici, undele generate de aparatura, stimuleaza moleculele prin energie cinetica, producand caldura. In aceasta etapa, temperatura creste cu mult peste limita corpului si are loc un proces de denaturare a proteinelor. In acest fel, celulele vizate isi pierd din functii si sunt eliminate.
  2. In cazul celui de-al doilea efect, se vorbeste de un efect de cavitatie. Asa cum ii spune si numele, se produce procesul de cavitatie propriu-zisa. Aici undele sunt emise cu o frecventa redusa, de circa 40 kHz. Scopul acestora este de a produce comprimari si dilatari bruste si foarte rapide, menite sa sparga membrana celulelor grase. Odata cu distrugerea lor, procesul de eliminare se face pe cale naturala prin intermediul sistemului simfatic.
  3. Ultimul, dar nu cel din urma, este efectul mecanic. In aceasta etapa, celulele problematice sunt distruse necanic si nu pe cale naturala. La acesta contribuie tehnologia cu scopul de a elimina eficient si rapid orice forma de tesut adipos inestetic.

La ce mai ajuta cavitatia?

  • Asigura disparitia completa a aspectului de coaja de portocala;
  • Pe langa acest lucru, nodulii celulitici sunt indepartati si ei la fel de usor;
  • Prin cavitatie se poate obtine o oxigenare eficienta si, totodata, o revascularizare la nivel de tesut subcutanat;
  • Nu mai vorbim de reactivarea microcirculatiei de tip periferic ori de drenarea lichidelor care stagneaza in organism;
  • Si nu in ultimul rand, sedintele de cavitatie ofera o imbunatatire a fermitatii si elasticitatii pielii pentru o perioada destul de indelungata de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.