Apeleaza la tehnologia CEREC 3D CAD/CAM pentru coroane dentare gata in doar o ora!

288

Ce isi doreste orice pacient care necesita o restaurare a danturii? O procedura rapida, practica si eficienta, care sa-i redea functionalitatea si frumusetea dintilor in timp record si cu rezultate maxime. Astfel, datorita tehnologiei de ultima generatie din domeniul stomatologic, acum poti beneficia de dinti ficsi in doar 24 de ore prin intermediul unui tratament cu implant dentar cum ar fi Sky Fast&Fixed de la Bredent, de fatete dentare perfecte sau coroane dentare realizate cu multa precizie intr-o singura ora.

In ceea ce priveste coroanele dentare, pentru rezultate maxime si extrem de rapide, exista tehnologia computerizata CEREC 3D CAD/CAM. Aceasta functioneaza indiferent ca ai nevoie de restaurarea unei coroane dentare in urma deteriorarii dintelui sau montarea uneia noi in urma inserarii unui implant.

De ce CEREC 3D CAD/CAM?
„Pentru ca aceasta tehnologie ultraperformanta poate fi utilizata chiar in timp ce pacientul se afla pe scaunul medicului stomatolog, este avantajoasa de ambele parti si asigura rezultate precise, folosind ceramica de inalta rezistenta si durabilitate pentru a realiza coroane dentare cu aspect natural. Totul, intr-o singura ora!”, explica specialistii de la Clinicile Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti.

Care este adresabilitatea acestei tehnologii?
Pe langa faptul ca CEREC 3D CAD/CAM se adreseaza pacientilor care isi doresc o restaurare rapida si eficienta a danturii, acest sistem revolutionar este recomandat in special persoanelor care prezinta alergie la metale. Astfel, sistemul CEREC 3D CAD/CAM iti ofera coroane dentare integral ceramice pe suport de zirconiu, care sunt aproape imposibil de diferentiat de un dinte real. In felul acesta, acest sistem raspunde totodata pana si celor mai pretentiosi pacienti si celor mai exigente cerinte.

Care sunt etapele unei restaurari CEREC 3D CAD/CAM?
• Amprentarea exacta a dintelui sau a locului care urmeaza sa fie tratat, cu ajutorul unei camere intra-orale
• Transmiterea amprentei catre aparatul de frezare
• Realizarea coroanei dentare dintr-un cub de ceramica
• Aplicarea coroanei dentare in cavitatea bucala a pacientului

Care sunt avantajele tehnologiei CEREC 3D CAD/CAM?
• Reducerea semnificativa a timpului de asteptare
• Reluarea activitatilor zilnice imediat dupa interventie
• Rezultate precise, fara a fi nevoie de ajustari ulterioare
• Lipsa riscului erorii umane in executarea si montarea coroanei dentare
• Rezultate deosebite din punct de vedere estetic si functional
• Eliminarea reactiilor alergice sau a altor riscuri, cum ar fi inflamatii gingivale (datorita materialelor biocompatibile)
• Economisirea resurselor pretioase pentru tine (bani, timp, energie)

Asadar, acum nu mai ai niciun motiv sa amani rezolvarea problemelor tale dentare si sa obtii dantura perfecta, la care ai visat dintotdeauna. Printr-o simpla programare la medicul specialist, intr-o singura sedinta poti beneficia de coroane dentare de ultima generatie. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0374 475 555 si sa stabilesti un consult de specialitate in cadrul Clinicilor Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti. De restul se vor ocupa specialistii de aici, in urma unei discutii amanuntite cu tine, astfel incat tu sa obtii rezultatele mult asteptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.