Decorațiuni cu baloane tematice – un element esențial al fiecărei petreceri

77
Publicitate

Petrecerile nu ar fi complete fără decorațiunile realizate din baloane. Acestea pot fi utilizate atât pentru a crea din ele ghirlande, cât și pentru a fi amplasate în diverse locuri ale încăperii, mai ales dacă sunt umplute cu heliu. Cele mai populare sunt însă baloanele tematice, care vor completa perfect decorul petrecerii.

Publicitate

Baloanele tematice- elemente care nu trebuie să lipsească

Baloanele tematice în diferite forme ating dimensiuni impresionante, când sunt umflate pot avea până la 60 cm în diametru! Sunt extrem de puternice și durabile și pot fi umplute cu aer sau heliu. Acestea pot fi găsite atât într-o variantă complet transparentă, cât și colorate, în numeroase variante tematice, pregătite pentru ocazii precum zile de naștere, petreceri de botez sau de nuntă.

Este de remarcat faptul că versiunea transparentă a baloanelor poate fi aranjată liber. Pentru a da baloanelor un caracter neobișnuit, trebuie doar să pui în interior pene, bile colorate din polistiren, frunze sau alte baloane mai mici în interiorul lor și să creezi o versiune unică – totul depinde de imaginația și nevoile tale. Acestea pot fi integrate în decorațiunile realizate cu baloane tematice în formă de inimi pentru nunți, pentru petreceri de Halloween, în formă de animale sau ca decor de Paște sau Crăciun.

Baloane decorative tematice – tot ce cauți pentru petrecerea ta

Baloanele transparente cu imprimeuri tematice și inscripții sunt modalitatea perfectă de a diversifica decorațiunile în timpul multor petreceri. Sunt perfecte atât pentru evenimente speciale, cât și pentru petreceri tematice.

Această adăugare îți va oferi un design interior unic fără a suporta costuri mari și multă muncă. În magazinele de specialitate vei găsi o gamă întreagă de baloane care se vor potrivi perfect în multe aranjamente diferite.

Baloanele nu sunt doar un element de decor grozav, ci și o oportunitate de distracție grozavă – atât pentru copii, cât și pentru persoanele puțin mai în vârstă. Aceste baloane tematice sunt vândute la seturi, dar si individual. Le poți folosi ca element decorativ, cu care poți decora camere sau mese. De asemenea, pot deveni un plus original la cadou și va fi cu siguranță o surpriză plăcută pentru destinatar.

Baloanele tematice sunt caracterizate de uniformitatea stilului. Acestea pot avea forme sau imprimeuri originale, astfel încât sunt universale și se potrivesc perfect în temele multor evenimente diferite. Datorită acestui lucru, cu siguranță vor îndeplini așteptările atât ale copiilor, cât și ale adulților.

Decorațiuni cu baloane – pe care să le alegi?

Poți crea compoziții uluitoare alegând baloane tematice oferite în seturi. Propunerile de baloane tematice arată grozav de la sine, dar le poți face oricând puțin mai fermecătoare adăugând, de exemplu, șiruri sau panglici colorate care se potrivesc cu designul interior.

De asemenea, este o idee bună să adaugi anumite accesorii la balon, cum ar fi flori artificiale, bile de polistiren sau confetti.
În afară de baloanele tematice, se pot alege baloane simple umplute cu heliu, care sunt perfecte pentru mesele invitaților sau pentru cele mai importante locuri din cameră. Datorită accentelor mici, se poate distinge un spațiu dat într-un mod subtil.

De asemenea, poți folosi baloane pentru a crea compoziții minunate pe pereți. Aceasta este o soluție excelentă nu numai pentru o nuntă, ci și pentru o zi de naștere sau onomastică. Această alegere de decor va încânta cu siguranță mulți oaspeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.