Spatii industriale de inchiriat in zona Timisoara

329

Ce este mai profitabil pentru o afacere mica, sa cumperi sau sa apelezi la o companie de consultanta imobiliara pentru spatii industriale de inchiriat in zona Timisoara

Mai devreme sau mai tarziu, aceasta problema va incepe sa ingrijoreze pe majoritatea proprietarilor de companii si firme. In stadiul de formare a afacerilor, de regula, foarte putini oameni se gandesc ca la inceput de drum, orice companie sau firma intampina multe probleme, a caror solutionare depinde de crearea si dezvoltarea afacerilor. 

In acest caz, daca locuiesti in Timisoara, este adecvat, ca intreaga activitate, sa se produca in spatii industriale de inchiriat in zona Timisoara. Odata cu trecerea timpului, compania va prospera si va incepe sa aiba profit. Abia in acest moment este cazul ca proprietarul sa  inceapa sa se gandeasca la dezvoltarea ulterioara, la capitalizare. Si aici, este  momentul sa se gandeasca la cumpararea de bunuri imobiliare pentru birouri, depozite sau spatii industriale.

Compania de consultanta imobiliara

Atunci cand ai nevoie sa inchiriezi spatii industrial in Timisoara, trebuie sa alegi cea mai buna optiune de la compania de consultanta imobiliara. Cu ajutorul unei astfel de companii, poti inchiria spatii industriale pentru productie, in cele mai favorabile conditii din zona. Alegerea locurilor de productie pentru o companie care cauta spatii industriale de inchiriat in zona Timisoara,  este determinata de respectarea mai multor standarde industriale si a criteriilor referitoare la dotare si echipament, calitatea sistemelor de iluminat, ventilatie si aer conditionat. De asemenea, trebuie sa tii cont de conectori, la care trebuie sa cuplezi toate sistemele de comunicatii, incluzand incalzirea centrala, pentru a  asigura un mediu termic confortabil pentru personal, si, bineinteles, de piata imobiliara pentru inchiriere. 

Utilitati spatii industriale

Standardele de igiena presupun o specificitate speciala. Fiecare atelier trebuie sa aiba pereti din faianta, pardoseli usor de curatat si un tavan cu un strat anti-praf netoxic. De regula, o fabrica de procesare a alimentelor, se caracterizeaza printr-un consum semnificativ de energie electrica. In acelasi timp, in conformitate cu cerintele de siguranta electrica, cablurile electrice trebuie protejate impotriva temperaturii si deteriorarilor mecanice, acestea trebuind sa fie situate la o anumita distanta de podea. De asemenea, un spatiu industrial, fie amplasat in Timisoara sau oriunde in alta parte, are nevoie de un plan de evacuare, panouri de incendiu si stingatoare de incendiu si respectarea reglementarilor privind incendiile.

Cerintele privind protectia muncii determina caracteristicile ergonomiei productiei, temperatura si umiditatea aerului si caracterul adecvat al zonei, pentru organizarea procesului de munca. Daca nu doresti sa faci o fabrica de productie, ci un amplasament pentru depozitare sau orice altceva, sunt luate in considerare cerintele igienice relevante. Pentru a te asigura ca premisele pentru inchirierea de spatii industriale in Timisoara  indeplinesc toate cerintele tale, este recomandabil sa consulti baza de date extinsa a portalului GVA Activ. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.