Cum economisesti bateria iphone-ului tau?

70
Publicitate

Cum economisesti bateria iphone-ului tau? 1

Iata cateva trucuri utile pentru a te bucura de o viață cât mai lungă a bateriei iPhone-ului tău, astfel încât să eviți pe cât posibil un serviciu de reparatii iPhone Cluj.

Publicitate

Care sunt trucurile necesare pentru a evita acest serviciu de reparatii iPhone Cluj?

Temperaturile extreme fac ca telefonul să funcționeze mai greu și vă pot epuiza durata de viață a bateriei. Apple recomandă să vă păstrați dispozitivul între 0 si 33 de grade Celsius pentru ca acesta să funcționeze cel mai bine și să nu fie în acest fel nevoie să apelați un serviciu de reparații iPhone Cluj.

Functiile Wi-Fi si Bluetooth ar trebui oprite când nu sunt folosite. Când aceste funcții sunt lăsate activate, telefonul consumă multă baterie căutând o conexiune. Le puteți activa și dezactiva rapid glisând în sus și atingând simbolurile Wi-Fi și Bluetooth din caseta din stânga sus.

Utilizarea 4G/5G sau LTE consumă foarte mult din baterie, așa că e mai bine să vă conectați manual la o rețea Wi-Fi când puteți. Faceți acest lucru accesând Setări > Wi-FI și alegând manual o rețea.

Reducând luminozitatea va fi mult mai plăcut pentru ochi să vă uitați la telefon, fiind și în același timp o modalitate foarte simplă de a economisi durata de viață a bateriei, astfel încât să nu fie nevoie de un serviciu de reparașii iphone Cluj. Doar glisați în sus în și puteți trage nivelul de luminozitate în jos după dorința voastra.

Probabil că nu aveți nevoie de Bluetooth activ decât dacă vă asociați telefonul cu un alt dispozitiv (cum ar fi căștile fără fir). Puteți să o dezactivați funcția de Bluetooth glisând în sus și făcând tap pe butonul cu două triunghiuri din caseta din stânga sus.

Sunt șanse să nu ai nevoie de notificări de la acel joc pe care îl joci când te plictisești, iar alertele constante nu fac decât să ia din durata de viață a bateriei. Pentru a dezactiva notificările de care nu aveți nevoie, accesați Setari > Notificari pentru a vă alege preferințele pentru fiecare aplicație.

Instalați cele mai noi actualizări pe telefonul vostru, dar țineți cont de faptul ca aceste actualizări îți poate ucide bateria la început. Cu toate acestea însă unele actualizări includ remedieri care vor rezolva aceste erori care afectează bateria. Puteți vedea dacă există o nouă actualizare accesând Setări > General > Actualizare software.

Conectați-vă telefonul la aceste accesorii precum bateriile portabile, pentru o încărcare completă în scurt timp. O carcasă de incărcare poate fi o soluție bună din acest punct de vedere, oferindu-ți așadar o posibilitate de încărcare suplimentară de care telefonul are nevoie. În acest fel, te vei putea feri de situația de a rămâne fara baterie.

Verificați performanța bateriei. Accesați Setări > Baterie și derulați până la capăt. Veți vedea două numere: unul pentru standby și unul pentru utilizare. Numărul de utilizare ar trebui să fie mult mai mic. Dacă nu este, acesta este un semn că telefonul tău ar putea avea nevoie de un service, de aceea trebuie să ai în vedere acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.