Cum poți obține o semnatura electronica certificată?

290
Publicitate

Odată cu transformarea digitală a departamentelor de HR, viața lor a devenit mult mai ușoarăIar pentru că ultima perioadă ne-a impus să facem schimbări în modul în care se desfășoară activitatea de administrare personal și salarizare, semnatura electronica devine tot mai folosită. De aceea, multe companii producătoare de soluții software pentru resurse umane au dezvoltat această funcționalitate. Odată cu această necesitate, au apărut mai multe formate de documente care permit aplicarea semnaturii electronice, însă majoritatea dintre ele aplică doar o semnatura simplă, necertificată. De altfel, este utilă în foarte multe situații. Însă, semnatura electronica certificată este cea care are valoare legală și autenticitatea ei nu poate fi pusă le îndoială.

De ce ai nevoie de semnatura electronica în procesul de administrare personal și salarizare?

Publicitate

Departamentele de HR lucrează cu informații valoroase și documente importante: contracte de muncă, anexe, state de salarii, adeverințe etc. care trebuie să fie semnate în original. Odată cu trecerea procedurilor în format digital, procesul s-a amplificat. Generează documentele, trimitere-le la superiori și la angajați să le semneze, apoi trimite-le către instituțiile statului. Această activitate consumă și mai mult timp acum, odată ce munca la distanță a devenit o obișnuință. Să trimiți actele ce urmează a fi semnate către actorii implicați și colectarea lor în timp util este o reală provocare. În acest caz, semnatura electronica vine ca o rezolvare imediată asupra acestei provocări. În doar câțiva pași simpli, actele ce urmează fi semnate se centralizează într-un flux automat, iar persoanele implicate au acces la ele direct din aplicația de administrare personal și salarizare, aplică semnatura electronica, iar documentele sunt semnate în doar câteva secunde.

Cu True Semnatura Electronica obții semnături digitale certificate

Modulul True Semnatura Electronica al softului de resurse umane True HR oferit de compania UCMS by AROBS este o soluție care te poate ajuta rapid să semnezi documentele și să fluidizezi procesul de administrare personal și salarizare.

Modulul este foarte util și în cazul managerilor care au de semnat un volum impresionant de documente. Ele pot fi colectate într-un singur flux de aprobare. Astfel că, managerul semnează o singură dată, iar aceasta se va aplica pe toate documentele din flux.

În cazul în care în proces sunt implicate și alte persoane, ele vor avea acces strict la actele pe care trebuie să le semneze ele. Astfel alte date personale nu vor ajunge pe mâna unor persoane neautorizate. Securitatea datelor este respectată.

Află mai multe despre softul de resurse umane True HR și modul în care poate contribui la eficientizarea proceselor direct de la specialiștii UCMS by AROBS. Contactează-i la office@ucms.ro sau prin telefon, la numărul 0720534424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.