Cum sa alegi un dulap sau un fiset metalic pentru business-ul sau casa ta?

386
Publicitate

dulap metalic

Daca ai nevoie de un dulap sau de un fiset metalic pentru sediul firmei tale sau pentru apartamentul ori locuinta ta, alegerea s-ar putea dovedi una dificila, mai ales daca este pentru prima oara cand esti pus in fata unei asemenea decizii.

Publicitate

Furnizorii autorizati ai acestor produse, asa cum este Viamond, au o oferta foarte variata, motiv pentru care trebuie sa tii cont de anumite criterii inainte sa iti alegi modelul favorit, in functie de preferintele si necesitatile tale.

Pentru inceput, sa vedem care este diferenta dintre un dulap si un fiset metalic. Primul dintre acestea poate adaposti un numar mult mai mare de obiecte, de la scule si unelte, la substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie sau desene si harti.

Cum sa alegi un dulap sau un fiset metalic pentru business-ul sau casa ta? 1

Pe de alta parte, un fiset metalic este destinat exclusiv bibliorafturilor, dosarelor si topurilor de hartie. Aceasta diferenta in utilizare se resimte cel mai bine in momentul in care privim dimensiunile si compartimentarea unui dulap, prin comparatie cu un fiset metalic.

Iata, in continuare, care sunt principalele tipuri de dulap metalic din oferta Viamond, dar si caracteristicile lor:

– dupa tipul produsului: dulap metalic pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, ignifuge, cu usi glisante;

– dupa numarul de usi: intre 1 si 30 de usi (casete), dar si cu 5 sau 10 sertare;

– dupa numarul de polite: intre 1 si 12 polite, dar si 1+seif, 1+sertar, 3+3 sertare sau 3+4 sertare;

– dupa greutatea suportata per polita: intre 30 si 130 de kilograme per polita;

– dupa dimensiuni: intre 600x400x1.800 de milimetri (0,43 de metri cubi) si 1.800x450x2.500 de milimetri (2,02 metri cubi);

– dupa culoarea usilor: gri, alb, albastru, galben, negru, portocaliu, rosu, verde, antracit, metalizat;

– dupa producator: +Plus Mobilier, Viamond.

Iata, in continuare, care sunt principalele tipuri de fiset metalic din oferta Viamond, dar si caracteristicile lor:

– dupa numarul de usi: cu 1 sau 2 usi;

– dupa numarul de polite: intre 1 si 4 polite;

– dupa greutatea suportata per polita: intre 35 si 60 de kilograme per polita;

– dupa dimensiuni: intre 800x350x600 de milimetri (0,16 metri cubi) si 1.000x400x1.800 de milimetri (0,72 de metri cubi, prin urmare un fiset metalic este mult mai mic decat un dulap);

– dupa culoarea usilor: gri, albastru, galben, portocaliu, rosu, verde;

– dupa producator: +Plus Mobilier, Viamond.

Un magazin online respectabil, asa cum este Viamond, iti ofera numeroase avantaje atunci cand decizi sa achizitionezi un dulap sau un fiset metalic. In primul rand, acestea iti vor fi livrate in stare complet asamblata, pentru ca tu sa poti incepe sa le utilizezi chiar din momentul in care le primesti, fara sa fie nevoie sa pierzi zeci de minute sau chiar ore pentru montarea lor.

Totodata, majoritatea produselor beneficiaza de reduceri importante, dar si de pachete precum 3x dulap/fiset sau 10x dulap/fiset + 1 cadou. Astfel, pe langa garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate, ai si certitudinea ca vei economisi o suma importanta de bani, pe care o poti folosi pentru alte cumparaturi importante, pentru firma sau casa ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.