Din ce motive este important sa alegeti o firma de servicii funerare din sectorul dumneavoastra?

313

Clipele de tristete care marcheaza trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate cu greu pot fi descrise in cuvinte. Aceasta durere profunda ne poate afecta si pune in dificultate, lasandu-ne de multe ori vulnerabili in fata deciziilor ce privesc inmormantarea. Mai mult, birocratia incalcita si reglementarile ne pot incurca foarte mult, in special in aceste momente grele, mai ales ca, incepand de anul trecut, Guvernul a adoptat un nou set de legi amanuntite in ceea ce priveste desfasurarea inmormantarii. Aceste noi hotarari pot crea confuzie pentru cei neobisnuiti cu limbajul legislativ, dar sunt cunoscute in amanunt de catre firmele de servicii funerare.

Cu toate ca noile reglementari presupun urmarirea unui cod strict de reguli, o firma de servicii funerare va sti cum sa actioneze in aceste momente de cumpana, respectand atat legislatia, precum si traditiile si obiceiurile romanesti.

De aceea, este indicat sa apelati la o firma de servicii funerare din sectorul in care locuiti, intr-un interval de timp cat mai scurt de cand s-a produs decesul. Astfel, casa de pompe funebre va putea incepe derularea rapida a procedurilor legale, scutindu-va de drumuri si castigand timp pentru ca dumneavoastra sa il puteti petrece alaturi de familie.

Spre exemplu, daca locuiti in zona Grivitei, sau in apropiere de Floreasca si parcul Herastrau, apelati cu incredere la o firma de servicii funerare din sectorul 1, care se va ingriji de toate cerintele dumneavoastra. Pentru aceasta, apelati cu incredere, la orice ora, numarul de telefon 0769 99 00 00. Specialistii in servicii funerare vor planifica in cel mai mic detaliu inmormantarea, alaturi de pregatirea actelor, dar va pun la dispozitie si alte servicii, precum organizarea pomenii, transportul sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, pregatirea obiectelor traditionale de cult si a aranjamentelor florale etc.

Agentii specializati in servicii funerare va stau oricand la dispozitie cu informatii, pentru ca intregul eveniment sa decurga asa cum fost planificat. Iata o parte din formalitatile pe care o firma de servicii funerare sector 1 vi le poate pune la dispozitie intr-un timp foarte scurt:

– constatarea decesului la locul producerii sale, de catre un medic specialist, pus la dispozitie de firma de servicii funerare;

– declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru;

– obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura etc.

– realizarea dosarului pentru ajutorul de deces;

– intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, in cazuri speciale;

– intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

– obtinerea unui loc de veci si reconditionarea acestuia.

La orice ora din zi sau din noapte, o firma de specialitate va va asigura servicii funerare complete. Astfel, dumneavoastra aveti timpul necesar sa fiti alaturi de familie si de cei dragi in acele momente dificile, in timp ce firma de servicii funerare se va ocupa cu procurarea celor necesare pentru inmormantare:

– sicriu, garnituri, cruce;

– candele, lumanari, articole religioase;

– coroane, jerbe si aranjamente florale;

– catafalc cu lumini si capac frigorific, la cerere;

– prosoape, batiste, esarfe;

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de post sau de dulce;

– organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.