Curs ISO 15189 | Curs acreditat – vezi detalii esentiale aici

158
Publicitate

Ce este acest curs ISO 15189

Standardul ISO 15189:2012 a fost preluat de ASRO sub denumirea SR EN ISO 15189:2013 – certificare pentru laboratoare medicale. Cerinte de calitate si competenta. Laboratoarele medicale pot folosi acest standard pentru a-si dezvolta propriile sisteme de management al calitatii si pentru a-si evalua propria competenta. Poate fi folosit si de clientii de laborator, agentiile de reglementare si organismele de acreditare pentru a confirma sau acredita competenta laboratoarelor medicale.
curs iso 15189
Apeleaza la Certinspect pentru un curs ISO 15189 si poti efectua si tu audit pentru certificare laboratoarelor medicale! Alege un furnizor de cursuri de top!

Publicitate

Cine acrediteaza?

ISO 15189 este acreditat de organismele nationale de acreditare. Laboratorul medical va furniza adresa organismului de acreditare din tara in care isi are sediul social. Laboratoarele medicale cu sediul in Romania trebuie sa se adreseze organismului national de acreditare din Romania, RENAR.

ISO 15189 este acreditat de organismele nationale de acreditare. Laboratoarele medicale vor furniza adresa organismului de acreditare din tara in care se afla sediul social. Laboratoarele medicale situate in Romania trebuie sa aplice la RENAR, organismul national de acreditare al Romaniei.

Care este tematica si cum sunt evaluati cursantii

Subiecte: Principii ale managementului calitatii (PDCA, orientare catre client, leadership etc.) si terminologie utilizata; standarde utilizate in activitatile de audit; introducere in standardul SR EN iso 15189 (evidentiind aspecte importante care trebuie luate in considerare in timpul unui audit); introducere in SR Standard EN ISO 19011 (Principii de audit, Pregatirea auditului, Sesiune de deschidere, Tehnici de audit, Raportare de neconformitate, Sesiune de inchidere); Interactiune intre SR EN ISO 15189 si SR EN ISO 19011; Studiu de caz (6 ore).

Formular de evaluare: Test scris: chestionar de testare online. Participantii care promoveaza examenul vor primi un certificat de limba romana recunoscut international de la Centrul de competente al Academiei Romane din Rheinland.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.