Doar pe Faria găsești covorul potrivit pentru tine

237
Publicitate

Covorul este un element de decor esențial și reprezintă un punct important al finisajului al oricărei locuințe.

Publicitate

Alegerea covorului potrivit pentru locuința ta nu este niciodată ușoară. Covoarele pot fi adevărate piese de rezistență în locuința ta. Acestea sunt accesorii ideale pentru piesele de mobilier care le înconjoară.

Cum alegi un covor pentru locuința ta?

 

O gamă coloristică diversificată

Ca spațiul să fie mai armonios culorile covorului trebuie să asorteze cu nuanța pardoselii, a pereților sau a tapetului. Covoarele cu nuanțe deschise oferă mai multă lumină camerei și o face să pară mai spațioasă. Culorile în nuanțe închise oferă o atmosferă mai elegantă și mai confortabilă locuinței.

Cu cât vei acorda mai multă atenție armoniei culorilor,cu atât vei putea pune mai mult covoare în aceeași cameră.

Dacă vrei să ai parte de un interior dinamic, atunci trebuie să alegi un covor în nuanțe puternice precum: verde, roșu, albastru sau galben.  Mai poți alege și covoare în care să predomine câteva nuanțe combinate.

Forme cu totul inedite

Pe Faria vei găsi o gamă cât mai variată de covoare, care mai de care mai interesante. Forma covorului este dictată în mare parte de aspectul mobilierului. Un covor dreptunghiular se poate poziționa sub o masă dreptunghiulară. Covoarele rotunde își vor putea găsi locul în spații care deja conțin piese de mobilier în această formă.

Cele mai des întâlnite forme de covoare sunt:

  • Rotunde

Covoarele rotunde fac spațiile să pară mai confortabil și mai calde. Acesta este potrivit pentru o cameră de copii sau pentru dormitor. Îl poți folosi și pe hol sau într-un dining cu o masă rotundă.

  • Ovale

Covoarele ovale sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru dining room. Acestea au o formă interesantă și oferă mai multă armonie și căldură spațiului.

  • Traverse

Traversele sunt achiziționate ca elemente complementare și împreună cu un covor cu un design similar pot oferi o atmosferă mai complexă. Traversele se pot folosi și pe holuri sau în dormitoare.

  • Dreptunghiulare

Aceste tipuri de covoare sunt cel mai des utilizate și sunt compatibile cu toate tipurile de amenajări interioare.

Alege un covor cu un design potrivit

 

Designul covorului este foarte important și este necesar să optezi pentru un covor care să te reprezinte și care să se potrivească de minune cu designul locuinței tale.  Totul depinde de gustul tău în materie de amenajări interioare.

Covorul este produsul pe care îl poți alege după ce locuința ta este complet mobilată. Acesta trebuie să se potrivească cu designul locuinței, astfel încât să ai parte de o ambianță caldă și perfectă.

De ce să alegi covoarele disponibile pe Faria?

 

Covoarele disponibile pe Faria se bucură de o calitate impresionantă, dar și de o rezistență pe măsură, în fața tuturor factorilor externi cu care intră în contact.

Aceste covoare au parte de un design aparte și se pot integra cu mare ușurință în orice locuință, indiferent de tipul de design interior adoptat. Covoarele prezente pe Faria sunt cu siguranță unele dintre cele mai potrivite pentru locuința ta.

Date de contact:

comenzi@faria.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.