Durata de viata a peretilor se datoreaza utilizarii de plasa sudata zincata

491
Publicitate

Plasa sudata zincata este un material de constructii, recomandat si utilizat de specialistii domeniu pentru cresterea rezistentei si reconsolidarea peretilor constructiilor. Odata cu cresterea rezistentei, plasa sudata zincata asigura o durata de viata mult mai lunga.

Publicitate

De ce este plasa sudata cea mai bune solutie pentru durata lunga de viata a constructiilor?

In primul rand, discutam despre rezistenta ridicata pe care o adauga peretilor unde este utilizata. Prin utilizarea de plasa sudata zincata alaturi de ciment, peretele in cauza va beneficia de o durabilitate ridicata, in special datorita faptului ca acesta nu va mai fi supus mai deloc riscului crapaturilor.

Pe scurt, plasa sudata zincata actioneaza ca o legatura puternica ce uneste straturile de ciment asigurand peretelui in cauza o foarte buna rezistenta si durabilitate pe masura.

Analizand o serie de alte material care ar putea fi utilizate pentru cresterea rezistentei constructiilor, specialistii din domeniu au ajuns la concluzia ca utilizarea acestui material este de departe cea mai eficienta solutie.

Principalele calitati tehnice pe care le are plasa sudata zincata si care o fac sa fie cea mai eficienta solutie pentru armarea peretilor

Plasa sudata zincata este un material cu o greutate redusa

Una dintre cele mai importante calitati pe care plasa sudata zincata o are si care o face sa fie cea mai eficienta solutie de utilizat pentru cresterea rezistentei constructiilor este greutatea redusa.

Specialistii confirma faptul ca greutatea redusa este un criteriu foarte important atunci cand este necesara utilizarea unui material pentru cresterea rezistentei unui tavan de exemplu, materialul respectiv nu trebuie sa aiba o greutate ridicata si sa exercite o presiune mare pe tavanul in cauza, deoarece exista un risc ridicat pentru deteriorarea acestuia. Greutatea mobilierului exercitata asupra tavanului este deja una foarte mare, iar daca s-ar utiliza un material cu o greutate mare tavanul nu ar putea rezista si ar ceda.

Versatilitatea este o calitate importanta pe care o are plasa sudata zincata

De asemenea, aceasta beneficiaza si de o usurinta cu care poate fi adaptata perfect particularitatilor oricarui proiect. Aceasta are avantajul de a putea fi taiata la dimensiunile particulare ale oricarui proiect si de asemenea, aceasta poate fi si imbinata foarte usor pentru a acoperi toata suprafata necesara.

Plasa sudata zincata asigura un grad ridicat de flexibilitate suprafetei unde este utilizata

Datorita structurii pe care o are, plasa sudata zincata ofera si un anumit grad de flexibilitate suprafetei in cauza. Greutatea mobilierului (in cazul tavanului) exercitata asupra suprafetei este diminuata prin gradul de flexibilitate. Astfel aceasta calitate contribuie din plin la diminuarea riscului aparitiei fisurilor sau ruperilor unor bucati de beton din suprafata respectiva.

Pe langa armarea suprafetelor cimentate, plasa sudata zincata mai este utilizata si pentru urmatoarele aplicatii:

In mediul gospodaresc, acest material este folosit pentru realizarea de garduri, constructii adiacente si porti de acces, datorita rezistentei ridicate in timp pe care o are, mai ales atunci cand i se aplica un tratament anticoroziv corespunzator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.