Folosirea dispozitivelor anti-caini pentru protejarea proprietatilor

310

Cainii sunt niste animale de companie credincioase si prietenoase. Din pacate insa multi caini ajung sa hoinareasca pe strazi, fiind abandonati de stapani. Apoi acestia se inmultesc si astfel s-a ajuns in situatia in care numarul de caini maidanezi este atat de mare. Numarul lor mare precum si faptul ca nu au cu ce se hrani reprezinta doua motive pentru care la un moment dat ne vedem nevoiti sa ii tinem departe de proprietatile noastre.

Gradina, hambarul sau alte proprietati pot reprezenta adevarate atractii pentru cainii maidanezi. Indiferent ca sunt in cautarea unui culcus calduros, sau a unei surse de hrana, acestia pot crea suficiente pagube. De aceea este important sa folosesti dispozitive anti-caini.

Dispozitivele anti-caini, probabil cea mai eficienta metoda de a tine cainii departe

Cainii sunt niste animale care se adapteaza multor situatii. Majoritatea proprietarilor aleg sa isi protejeze proprietatile construind garduri in jurul acestora. Cainii pot sapa foarte usor pe sub gard sau, daca au o talie mare, ar putea incerca sa il sara. Iar astfel, gardul se dovedeste a fi o metoda mai putin eficienta.

Contra dispozitivelor anti-caini nu au foarte multe solutii. Iar asta deoarece reprezinta probabil cea mai eficienta metoda de a tine cainii departe de proprietatile tale. Singura solutie este sa stea cat mai departe de raza lor de actiune.

Cum functioneaza un dispozitiv anti-caini

Dispozitivele anti-caini pot fi fixe sau portabile. Ambele tipuri insa au aproximativ aceleasi principii de functionare. Diferenta consta in principal in modul de alimentare al aparatelor. Daca cele portabile au nevoie de o baterie pentru a putea functiona, aparatele fixe pot fi conectatea la reteaua de energie electrica, iar mai apoi isi vor face treaba.

Tehnologia pe care aceste aparate o folosesc este reprezentata de ultra-sunete. Practic, aparatele emit ultra-sunete timp de cateva secunde, la anumite intervale standard de timp. Acestea sunt foarte deranjante pentru caini, asa ca vor simti nevoia sa se indeparteze cat mai mult de sursa de ultra-sunete.

Aria de actiune este un larga, pentru a putea proteja proprietatile din toata curtea. Unele emit chiar si anumite flash-uri care au rolul de a speria unele animale, alungandu-le astfel de pe proprietatea ta.

Tine la distanta o gama larga de daunatoarele

Un beneficiu al folosirii aparatelor cu ultra-sunete pentru a tine cainii la distanta de proprietatea ta, este acela ca de cele mai multe ori ultra-sunetele vizeaza mai multe tipuri de daunatoare. Nu numai ca vei reusi sa iti protejezi proprietatile de caini, ci totodata vei reusi sa alungi si alte daunatoare precum pisicile sau rozatoarele.

Cu un singur aparat, nu foarte scump si usor de folosit, rezolvi problema unui numar mare de daunatori, astfel incat proprietatile tale se vor bucura de protectie maxima.

Cand se dovedeste a fi rentabil un astfel de aparat

Multe persoane detin hambare in care depoziteaza cereale sau alte alimente. Acestea reprezinta un punct de atractie pentru un numar mare de daunatoare. Odata afectate acele alimente, nu mai pot fi folosite pentru consum de exemplu. De aceea este necesar un astfel de aparat.

Practic, un aparat anti-caini este util in fiecare zi. Deoarece zilnic ne lovim de probleme cauzate de unele daunatoare si am vrea sa le tinem cat mai departe.

Alimentele depozitate vor fi pastrate in cele mai bune conditii, fara ca daunatorii sa-si faca simtita prezenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.