Importanța alegerii unei firme de pompe funebre cu experiență

52
Publicitate

Alegerea unei firme de pompe funebre cu experiență poate face diferența între un eveniment funerar desfășurat ca la carte, fără bătăi de cap suplimentare pentru familia îndurerată, și o situație plină de neprevăzut.

Publicitate

Ca în orice domeniu, experiența contează și în privința firmelor de pompe funebre și este recomandat alegerea unei companii cu vechime în piață, care oferă servicii complete și se poate ocupa cu succes de toate etapele unei înmormântări.

De ce sa alegi serviciile oferite funerare Ghica

Pachetele disponibile la firma de servicii funerare Ghica au prețuri accesibile, îndeplinesc toate nevoile și sunt complete. Clienților li se oferă pachete funerare pentru toate situațiile și în funcție de dorință, de la modele Standard la Premium, dar și pachet Spital sau Incinerare. Totodată, pachetul funerar Standard este oferit și în baza talonului de pensie.

Servicii funerare Ghica poate lua în calcul ajutorul de deces în prețul tuturor pachetelor, iar clientul poate primi și bani înapoi. În același timp, dacă nu dorește anumite facilități incluse, precum pachete de alimente, se va scădea din prețul pachetului funerar contravaloarea acestora.

Pachetele funerare oferite de servicii funerare Ghica includ:

Sicriu (din brad/fag/plop/tei/stejar – în funcție de pachet) echipat complet: lenjerie matlasată din saten, pernă matlasată, Orar mare, Orar mic, pânză de față din dantelă, capitonaj capac sicriu, mânere, crucifix, finisaj superlăcuit, cruce de lemn, în culoarea sicriului, scrisă.

Servicii funerare: medic pentru constatare deces, doctor pentru îmbălsămare care eliberează și certificatul de îmbălsămare, transportul decedatului de la domiciliu cu targa specială, toaletarea decedatului, îmbălsămarea, transport funerar la domiciliu (după caz), la capelă/biserică și la cimitir

Pachet slujba de înmormântare: prosoape mari și mici, lumânări, batiste, pachete alimentare, colive, colac, sticlă de vin, sticlă de vin și ulei, lumânare-toiag, doliu de ușă și de piept, candele de pus pe colțurile sicriului, prescură, arhanghel, sac oseminte, cărbune, cățuie și tămâie, aranjament floral

Anumite servicii/produse pot fi diferite pentru pachetul Incinerare și pachetul Spital.

Consultanta gratuita 24 de ore din 24

Firma de servicii funerare Ghica are program non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, 365 de zile pe an. Clienții pot primi consultanța de care au mare nevoie într-un moment dificil, indiferent dacă ne referim la pașii pentru obținerea documentelor pentru înmormântare, la cum se va desfășura tot procesul, ce presupune și cum trebuie să fie pregătiți.

Compania de servicii funerare Ghica poate oferi consultanță funerară legată de toate serviciile livrate și organizarea evenimentului în orice punct al său.

Seriozitate si experienta

Firma de servicii funerare Ghica este prezentă de peste 10 ani în piață, vechime care atestă seriozitatea companiei și eficiența cu care acționează în domeniu.

Mai mult, mărturiile celor care au apelat la servicii funerare Ghica sunt dovadă a calității serviciilor oferite și profesionalismului angajaților care s-au ocupat de derularea întregului proces. Toate etapele care țin de o înmormântare, de la pregătirea defunctului la pregătirea pachetelor de alimente pot fi organizate de compania de servicii funerare Ghica.

Servicii funerare complete

Servici funerare Ghica oferă servicii funerare complete pentru clienții săi:

Consultanța pentru obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare pentru realizarea unei înmormântări, acte fără de care evenimentul nu poate avea loc.

Consultanță pentru obținerea ajutorului de deces oferit de stat.

Pregătirea defunctului.

Pregătirea locului de înmormântare și îngrijirea după înmormântare.

Aranjamente și coroane funerare.

Achiziția produselor și accesoriilor funerare necesare pentru înmormântare.

Pachete funerare complete, la prețuri accesibile, și care acoperă nevoile oricărei situații.

Tot ce înseamnă logistică funerară pentru o înmormântare: prosoape,icoane, vin, coroane, alimente – totul va fi organizat și pus la dispoziție. Totodată, clientul va putea alege dintre mai multe modele, culori și sortimente.

Organizarea slujbei de înmormântare

Servicii de repatriere care îndeplinesc toate cerințele legale, dar și întocmirea documentației aferente procedurii

Compania noastră oferă servicii funerare complete, la prețuri accesibile, care vor îndeplini toate nevoile clienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.