Kit banda led pentru iluminatul decorativ al casei tale

253

Pentru iluminat decorativ un kit banda led este produsul cel mai versatil pe care il puteti monta si de care va puteti bucura ani la rand datorita caracteristicilor sale functionale si de rezistenta in utilizare.

Conceput pentru o instalare extrem de rapida si practic fara a avea nevoie de scule suplimentare, acest kit banda led vine gata pregatit pentru a fi pus in functiune. Inainte de orice demers stabiliti traseul pe care il vor urma cei 5 metri de banda cu led-uri. Tot acest parcurs va trebui sa fie perfect curat si uscat pentru ca banda din kit este prevazuta pe partea inactiva cu un sistem dublu adeziz pentru fixare pe suport.

Kit banda led pentru iluminatul decorativ al casei tale 1Al doilea pas, tot inainte de instalare este referitor la distantele dintre capatul benzii cu led-uri si locul in care veti face conectarea sursei de tensiune la priza obisnuita. Verificati ca aceasta lungime sa nu fie prea mare incat cablurile de conectare sa stea intinse, sa poate fi agatate sau smulse din greseala, ori sa treaca prin fata unei usi sau ferestre care se pot deschide.

Daca aceste aspecte functionale sunt verificate ca fiind convenabile, atunci puteti incepe montajul. Dupa asezarea pe pozitie a benzi cu led-uri faceti conexiunile in asa fel incat controller-ul inclus in kit banda led sa fie inserat intre sursa de tensiune de 12V si banda cu led. Producatorul acestui kit banda led a prevazut cu mufe speciale de conectare toate componentele incat sa nu existe dubii in privinta alaturarii lor in ordinea corecta.

Din punct de vedere tehnic prezentul kit banda led este conceput pentru utilizare cu ajutorul unei telecomenzi care realizeaza atat pornirea cat si oprirea instalatiei, dar si combinarea culorilor dorite ce vor fi realizate de banda led, precum si intensitatea luminoasa totala.

Cu o putere de iluminare de 1000 de lumeni pentru fiecare metru de banda led instalata si o dispersie a luminii la un unghi de 120 de grade, noul vostru kit banda led va aduce o adevarata placere pentru ambianta interioara sau exterioara a casei. In general o banda led este estimat ca poate functiona circa 20000 de ore, sKit banda led pentru iluminatul decorativ al casei tale 2au in comparatie o sursa care alimenteaza un kit banda led poate fi pornita si oprita de circa 15000 de ori.

Daca sunteti atrasi in a instala banda led in cu totul alte configuratii decat va este propus de acest kit banda led, o puteti cumpara in cantitatea dorita din magazinul de specialitate alaturi de alte produse complementare. Daca intampinati dificultati in conexiunea dintre diferite produse ce pot compune o instalatie de banda led, puteti utiliza configuratorul de banda led ce va este pus la dispozitie de magazin sau puteti solicita direct consultanta gratuita.

Unul dintre produsele pe care le puteti achizitiona fara grija pentru ca este complet compatibil cu oricare varianta de banda led este un profil banda led care va furniza siguranta in exploatare pe termen lung pentru oricat metraj de banda led veti instala.

Kit banda led pentru iluminatul decorativ al casei tale 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.