Ochelarii de protectie pentru calculator de la Gunnar Romania

257

Gunnar este un brand foarte cunoscut peste hotare, acolo unde detine o notorietate importanta , aspect datorat modelelor de ochelari de protectie pentru calculator premium pe care ii produc.

In Romania, de aproape 1 an, utilizatorii zilnici de calculator au inteles ca au nevoie de o protectie suplimentara atunci cand utilizeaza laptopul. Pe termen scurt, fara protectie impotriva luminii albastre emise de monitor, apare adereaza oboseala oculara, manifestata printr-o incetosare a imaginii, iar pe termen lung pot aparea deteriorari ale vederii.

Beneficiile ochelarilor de protectie pentru calculator Gunnars

Lentilele sunt cele mai importante componente ale acestor ochelari protectie calculator de la Gunnars. In acest moment, Gunnars a dezvoltat 3 tipuri de lentile, cu diferite grade de neutralizare a luminii albastre, ce sunt dedicate catre mai multe tipuri de activitati.

Cea mai eficienta si cumparata lentila este cea de tip Ambra, acesta este capabila sa neutralizeze pana la 65% din lumina albastra si au un ton pronuntat al culorii galben. Lentila Ambra este dedicata oricarui utilizator al calculatorului, fie ca petrece o ora in fata monitorului sau zece.

Lentila Ambra poate sa fie deranjanta pentru persoanele care lucreaza in true-color din cauza tonului pronuntat de galben. Pentru aceste persoane exista lentilele Cristalin, care nu distorsioneaza culorile in niciun fel, insa blocare luminii albastre atinge pragul de doar 10%. Chiar daca gradul de neutralizarea al luminii albastre este unul mic, lentila Cristalin ajuta in disparitia afectiunilor care pot aparea atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Cel de al treilea tip de lentila este lentila Liquet, o lentila hibrid, care combina lentila de tip Ambra si pe cea de tip Cristalin. Gradul de blocare al luminii albastre este de 35%, iar tonul de galben este unul slab, aproape insesizabil.

Ochelarii de protectie Gunnars din punct de vedere medical

Din punct de vedere medical, ochelarii de protectie calculator Gunnars ajuta muschiul ocular sa se relaxeze, acest aspect face ca oboseala oculara sa dispara prin detensionarea muschiului.

Unii utilizatori ai calculatorului au remarcat afectiuni precum iritarea sau uscarea ochilor, acesta afectiune este cauzata de lumina albastra emisa de monitor, care forteaza ochiul si incordeaza muschiul ocular. Prin neutralizarea luminii albastre acesta afectiune este imediat diminuata.

Alege sa iti protejezi ochii cu o pereche de ochelari de protectie pentru calculator premium!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.