Curs auditor intern pentru ofiterii de date

328
Publicitate

Urmarea unui curs de auditor intern este egala cu drumul cat mai apropiat de idealul dorit spre a evalua anumite aspecte in cadrul companiei pentru care activati.

Publicitate

Functii dobandite in urma unui curs de auditor intern:

Un adintre functiile cel mai des cunoscute pe care o persoana si le insuseste dupa ce a absolvit un curs de auditor se refera la examinarea modului in care compania pentru care acesta lucreaza se raporteaza la protejarea conditiilor de munca ale salariatilor si la evaluarea asupra garantiilor adecvate existente.

Cu alte cuvinte, se asigura ca activele sunt bine protejate. In caz contrar, persoana care este desemnata responsabila cu acest post, va trebui sa elaboreze o serie de recomadari in vederea aducerii unor modificari corespunzatoare.

Astfel, pentru a-si putea indeplini aceste responsabilitati, persoanele absolvente in urma unui curs de auditor intern sunt in masura sa ofere o serie de servicii extrem de utile pentru respectiva companie.

Ce veti invata

Programa acestui curs de auditor intern este o programa mai vasta in care trainerii profesionisti, pentru a facilita procedul se invatare si randamentul dumneavoastra vor imbina partea teoretica si partea practica.

Se vor aborda diverse teme precum notiunile de baza ale unui audit, tipurile de audit, modele si etape al unei actiuni de audit, managagementul riscurilor cuprinzand identificarea, remedierea si eliminarea acestora, modelul COSO, si nu in ultimul rand, procesul de raportare. Toate aceste teme se vor organiza pe zile.

Unde putem urma un astfel de curs de auditor intern?

Echipa Professionals Business Knowledge Society este formata din traineri profesionisti specializati in dieferite domenii de pe piata muncii gata sa impartaseasca din experienta lor profesioanala pentru a va ajuta pe dumneavoastra sa va dezvoltati pe plan profesional.

In cadrul cursului de auditor intern, aceasta echipa va va indruma in mod corespunzator si va vor evalua competentele regulat astfel incat sa se asigure ca sunteti gata sa aplicati toate informatiile asimilate.

La ei, un curs de auditor intern costa 950 de lei si se desfasoara pe perioada a 3 zile. Cei de la Training Professionals dispun de mai multe servicii precum si cursuri DPO sau consultanta GDPR.

Intra chiar acum pe site-ul acestora si alege serviciul potrivit pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.