Procedura de repatriere decedați în cazul unui accident în străinătate

6

Atunci când vorbim despre un accident în străinătate soldat cu victime, vorbim, desigur, și despre necesitatea unei repatrieri decedați. Cine este, însă, responsabil pentru achitarea unui transport funerar internațional într-o astfel de situație? Și, mai presus de toate, când este momentul potrivit să apelăm la ajutorul unei firme specializate în repatriere decedați?

Decesul unei persoane dragi în străinătate este un moment dificil pentru fiecare persoană în parte, dar atunci când moartea este subită și violentă, survenind în urma unui accident rutier sau de muncă, situația este cu atât mai dificilă.

Aveți nevoie, așadar, de un sprijin atât moral, dar și legislativ, care să se ocupe responsabil și promt de fiecare etapă formală: de la depunere și obținerea actelor necesare, până la efectuarea efectivă a procedurii de repatriere decedați și chiar la reprezentare juridică, în vederea despăgubirii. O firmă care oferă o gamă completă de servicii de repatriere decedați este ajutorul de care aveți nevoie, acest tip de echipă fiind capabilă să preia povara formalităților de pe umerii dumneavoastră.

Când este momentul să contactați o firmă de repatriere decedați?

Deși atunci când vorbim despre un accident rutier sau de muncă în urma căruia apar victime, vorbim, indiscutabil, și despre demararea unei anchete de către autorități.

Deși un transport funerar internațional nu este posibil până la finalizarea anchetei, puteți contacta o firmă specializată în astfel de servicii chiar pe parcursul cercetărilor. Echipa vă va acorda toate sfaturile necesare, veți avea timp să clarificați termenii colaborării și, în plus, aceasta poate demara formalitățile legislative pentru obținerea pașaportului mortuar, obligatoriu în cazul unui transport funerar internațional.

Cum obțineți despăgubirile necesare?

Dacă persoana decedată a fost victima unui accident de muncă sau a unui accident rutier produs de altcineva, atunci toate costurile necesare procedurii de repatriere, dar și taxa necesară avocatului vor fi acoperite de despăgubirile primite din partea firmei sau a companiei de asigurări.

Pentru a vă asigura că veți beneficia de aceste drepturi rapid și fără incidente, este nevoie să apelați la ajutorul unui avocat specializat în astfel de situații. În unele cazuri, compania care se ocupă de transport funerar internațional poate să vă recomande un avocat din propria rețea de parteneri.

Dacă vă confruntați cu situația nefericită a unui deces în străinătate apărut în urma unui accident de muncă sau rutier, puteți apela cu încredere la Airsalm. Specializată în servicii de repatriere decedați și transport funerar internațional, echipa are o experiență vastă în astfel de cazuri și pune la dispoziția familiei, pe lângă serviciile standard, și posibilitatea de consiliere și reprezentare juridică, beneficiind de parteneriate cu avocați de renume pe plan internațional.

Articol redactat de: SEO365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.