Rsistem aduce in atentia publicului sistem profesional de gestiune pentru restaurante

  163
  Publicitate

  Pentru cei din domeniul Horeca, detinatori ai unei locatii de tip bar, restaurant, fast food, gestionarea costurilor, a consumului, practic controlul deplin a dinamicii de vanzare trebuie sa existe. In lumea actuala, moderna, pentru aceasta gestiune exista sisteme special create. Iar acestea pot fi puse la dispozitie de Rsistems.

  Solutii pentru cei din nisa Horeca

  Atunci cand vorbim despre gestiune restaurante vorbim implicit de o munca colosala a celor implicati. Tot lantul de resursa umana este important, dar de la cel care vinde si pana la cel care gestioneaza dinamica fiecarei zile cu totii ar putea fi mai mult ajutati de sisteme moderne.

  Publicitate

  Cei de la www.rsistems.ro preintampina publicul interesat cu solutii adaptate vremurilor moderne. Sistemul ce poate fi implementat este complex, menit sa avantajeze pe termen lung. Cu ajutorul acestora poate fi tinuta o evidenta clara, logica si practica privind:

  • Orele de munca a angajatilor.
  • Consumului de resurse pentru aprovizionarea bucatariei.
  • Performanta afacerii, tinand cont de vanzari si profit.

  Daca in trecut o oarecare forma de gestionare a unui restaurant implica mereu alegerea unui personal dupa stricte recomandari, calcule facute manual si o echipa de manageri care sa acopere tot necesarul de munca, acum un sistem profesional este un tool perfect. Acesta poate fi subtitut al unor eforturi de calculare si nu numai.

  Automatizarea unor procese inseamna per total o mai buna performanta a functionarii unui restaurant. Managerii acestor locatii nu pierd timpul cu anumite calcule, dispun de rapoarte imediat realizate. Pot fi urmarite livrarile de comenzi, managementul bucatariei este mai eficient, inventarele sunt monitorizate astfel incat datele pretioase sa va fie la indemana. Ce si cum si cat se consuma, unde pot fi imbunatatite procesele de lucru, pierderile sa fie minimalizate.

  Un restaurant care functioneaza optim inseamna unul gestionat cu ajutorul unui sistem, implicit, cum este iiiko de la Rsistems. Acesta este creat in asa fel incat sa faciliteze utilizarea, este practic si ofera acces la tot ce inseamna o locatie, chiar si cand nu sunteti fizic la fata locului.

  Rsistems propune o investitie in viitorul locatiilor Horeca, gestionate mai precis si mai eficient cu ajutorul tehnologiei. Detalii in pagina oficiala.

  Contact:

  0759 430 777

  welcome@rsistems.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.