De ce trotinetele electrice sunt la mare cautare in ziua de azi

12

In momentul de fata, tot mai multe persoane isi doresc un scuter electric sau o trotinetă deoarece acestea reprezinta cel mai portabil mod de transport personal. Mulți oameni și-ar dori forme de transport asistate electric, insa le consideră prea greoaie (eventual prea tehnice) pentru a fi practice. Motocicletele sunt grozave, scuterele la fel. Insa, exista un mare da: aveți nevoie de permis și o asigurare pentru a merge cu o motocicleta sau scuter. In plus, piesele de schimb moto sau scuter sunt costisitoare comparativ cu o trotineta electrica.

De ce trotinetele electrice sunt la mare cautare in ziua de azi 3

Alta varianta ar fi bicicleta. Bicicletele sunt excelente, dar de multe ori va trebui să le lăsați înlănțuite afară și cu riscul de a fi furate și sunt prea mari pentru a fi considerate cu adevărat portabile. In general trotineta electrica este usoara, permițând o depozitare și o portabilitate facilă. Puteți pur și simplu să o trageți așa cum ați face o valiză mică, ceea ce înseamnă că o puteți duce practic oriunde. Apoi, când vine momentul, pur și simplu o desfășurați și porniți la drum!

Este trotineta ecologica? Da!


Nu putem scrie un articol despre avantajele trotinetelor electrice fără a menționa mediul. Povestea geopolitică care definește epoca timpului nostru este marcată de schimbările climatice. Căutarea noastră colectivă de moduri de transport mai ecologice și cu emisii reduse înregistrează progrese, trotinetele electrice fiind unul dintre cele mai populare. Folosesc o cantitate mică de energie electrică și nu au nicio emisie, ceea ce este cel mai bun scenariu pentru calitatea aerului din orașele noastre și pentru plămânii locuitorilor lor. Fiind un mod de călătorie fiabil, accesibil și ecologic, nimic nu este mai bun decât o trotinetă electrică.

Poluarea fonică


Transportul în jurul unui oraș și liniștea nu merg niciodată mână în mână. Practic, orice metodă de transport are o cantitate semnificativă de poluare fonică – mașini, motociclete, autobuze, trenuri – toate sunt incredibil de zgomotoase. Trotineta electrică este cel mai rapid și mai silențios mod de a ajunge dintr-un punct in altul.

Suntem siguri că ați avut sau aveti un vecin care lucrează foarte devreme sau foarte târziu, iar când ajung acasă noaptea târziu sau dimineața devreme, sunetul mașinii sau motocicletei lor este o tulburare deranjantă. Credeți-ne, dacă ar avea o trotinetă electrică, nu ați mai auzi nimic.

O altă luptă cu care se confruntă astăzi omenirea este stilul nostru de viață tot mai sedentar. Mulți dintre noi lucrează în birouri sau locuri de muncă care sunt, în mare parte, statice, iar majoritatea dintre noi conducem sau luăm un mijloc de transport în comun la și de la locul de muncă. Odată ce luăm în calcul și tehnologia modernă de comunicare, care ne permite să socializăm fără a merge nicăieri, mișcarea devine din ce în ce mai puțin necesară.

Oamenii chiar se chinuie să găsească timp pentru a face mișcare. Cu o trotinetă electrică, vă puteți pune corpul în mișcare pentru călătoriile mai scurte, pe care le faceți de obicei cu mașina sau pentru care utilizați mijloacele de transport în comun. Desigur, știm că a merge cu o trotinetă electrică nu este un înlocuitor pentru un antrenament, dar vă va activa mușchii și vă va îmbunătăți echilibrul. Folosirea unei trotinete este o modalitate excelentă de a înlocui un scaun cu ceva puțin mai activ.

Trotineta electrica este sigura, mai sigura decat o motocicleta sau un scuter obisnuit

Fiecare mod de transport vine cu un element de risc. Când călătoriți mai repede decât mersul pe jos, riscul de a avea un accident crește – chiar și ceva la fel de simplu ca a vă împiedica sau a vă lovi de cineva în timp ce faceți jogging!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.