Spring IT revine!

188
Publicitate

Primavara incepe cu Spring IT! Editia cu numarul XII a proiectului Spring IT este organizata de Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) si se va desfasura anul acesta in perioada 22 februarie – 17 martie. SiSC este cea mai veche organizatie studenteasca din Academia de Studii Economice din Bucuresti, activa de 26 de ani, timp in care a organizat si desfasurat cu succes peste 200 de proiecte care au avut un impact atat in dezvoltarea profesionala, cat si in cea personala a mii de studenti.

Scopul principal al proiectului Spring IT este de a facilita un prim contact intre studenti si reprezentanti ai celor mai importante companii din domeniul IT. Acestia au posibilitatea sa afle informatii despre starea actuala a pietei muncii, despre noile trenduri din tehnologie si despre procesul de recrutare al companiilor, urmarind sa fie pregatiti pentru inceperea unei cariere… vor putea fi mai bine pregatiti pentru momentul in care isi vor incepe cariera.

Publicitate

Editia a XII-a Spring IT se va desfasura in mediul fizic, iar anul acesta proiectul va consta in 2 etape: Meet the Companies, unde vor fi prezenti 14 parteneri si Workshopuri, in numar de 7.

Primul eveniment, Meet the Companies va fi sustinut pe data de 6 martie, Hotel Minerva, iar inscrierile vor avea loc intre 22 februarie – 3 martie. In cadrul targului de joburi, studentii vor putea lua contact direct cu reprezentantii companiilor partenere, care le vor prezenta domeniul de activitate, cat si posibilitatile de angajare din cadrul acestora.

Cel de-al doilea eveniment este reprezentat de Workshopuri, se va desfasura la Education Point,  fiind realizat in perioada 13 – 17 martie, iar inscrierile vor avea loc intre 22 februarie – 7 martie. Prin intermediul workshopurilor, studentii vor putea sa isi dezvolte atat abilitatile tehnice, cat si cele soft.

Inscrierile vor avea loc in perioada 22 februarie – 3 martie pentru Meet the Companies si Worksopuri si se vor face pe site-ul http://springit.sisc.ro/ printr-un formular de inscriere, prin intermediul caruia vor avea oportunitatea sa isi ataseze CV-urile, ce vor fi preluate ulterior de companiile partenere.

Mai multe informatii puteti gasi atat pe site-ul nostru, https://springit.sisc.ro/, cat si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/springit.sisc, unde echipa Spring IT este pregatita sa raspunda oricarei intrebari.

Pentru orice nelamurire referitoare la proiect, coordonatorii acestuia va stau la dispozitie:

Alexandra Gologan – +40 766 363 010 – gologan.alexandra@sisc.ro

Alexandru-Sebastian Moisei – +40 727 729 787 – moiseisebastian21@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.