Servicii funerare Bucuresti – bunătate, compasiune, prețuri corecte și servicii de calitate !

477
Publicitate

Servicii funerare Bucuresti are un angajament plin de compasiune față de familiile pe care le deservim. Deși onorăm morții, noi slujim cu adevărat celor vii, cei rămași în urmă pentru a comemora viața unui iubit.

Prin intermediul personalului nostru dedicat, suntem capabili să slujim familiilor noastre cu respect și demnitate, creând un serviciu semnificativ, asigurându-vă că ultima memorie este cea care începe cu compasiune și pace. O amintire care construiește încredere între serviciul de cremare și funeralii și familiile pe care le deservim, împreună cu personalul nostru dedicat, care ne permite să realizăm din nou acest obiectiv.

Publicitate

Servicii funerare Bucuresti și personalul nostru angajează toate resursele noastre pentru a crea acea memorie și nivelul de încredere în serviciul nostru, pe care fiecare familie o merită. Recunoaștem că lucrurile mici fac mari impresii și că suntem angajați în respectarea acestor standarde de serviciu, știind că aceste standarde nu sunt sfârșitul, ci doar începutul “.

Lucrăm pentru a servi comunitatea noastră cu bunătate, compasiune, prețuri corecte și servicii de calitate.

Care este misiunea noastră?

“Lucrăm pentru a servi comunitatea noastră cu bunătate, compasiune, prețuri corecte și servicii de calitate”.

Ne-am deschis ușile cu ideea schimbării culturii serviciilor funerare. Ținând cont de asta, facem tot ce ne stă în putință pentru a trăi după fiecare cuvânt din declarația noastră de misiune. Credem că experiența dvs. cu o casă funerară nu ar trebui să fie o afacere ca de obicei. Credem că fiecare familie care vine în grija noastră merită nu mai puțin decât cea mai bună.

Servicii funerare Bucuresti sunt foarte accesibili. Nimic nu contează mai mult decât să ne îngrijim de familii. Ne simțim binecuvântați să avem o astfel de oportunitate de a sluji comunitatea noastră, dar cu siguranță nu am putea face asta singură. Suntem norocoși să avem un personal excelent. Fiecare dintre ei este angajat și misiune. Nu există o zi care să meargă prin faptul că nu suntem recunoscători. Impreuna credem ca putem face diferenta.

Moartea unei persoane iubite este un moment foarte dificil. Acest timp poate fi și mai dificil dacă cel iubit moare de acasă în timp ce călătorește. Constrângerea financiară suplimentară asupra tulpinii emoționale poate fi copleșitoare.

Personalul nostru vă va ajuta să faceți toate aranjamentele necesare, inclusiv primirea persoanei iubite de la locul decesului (acasă sau spital), indiferent de oră sau zi, înregistrarea decesului la guvern, obținerea unui permis de îngropare sau de incinerare, îngrijirea detaliile serviciului funerar real, cum ar fi locația, ministru / celebrant, muzică, cărți de memorie, flori, aranjamente de cimitire, mese de prânz și catering, precum și numeroase alte sarcini.

În funcție de circumstanțele dvs. individuale, poate fi necesar să contactați unele dintre următoarele persoane și locuri: pastorul, locul de cult, membrii familiei imediate și extinse și locul de muncă. Cereți asistența altor membri ai familiei pentru efectuarea acestor apeluri.

Asigurați-vă că familia noastră și oamenii de aici de la Servicii funerare Bucuresti vor fi acolo pentru a vă ajuta și a vă sprijini cu compasiune și înțelegere la fiecare pas al drumului.Pentru mai multe detalii si preturi va rugam accesati www.evafunerare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.