Reparatii termopane Bucuresti – reparam ferestrele cu probleme de etansare !

388
Publicitate

Compania noastră Reparatii termopane Bucuresti se bazează pe convingerea că nevoile clienților noștri sunt de cea mai mare importanță. Întreaga noastră echipă se angajează să răspundă acestor nevoi. Ca urmare, un procent ridicat din afacerea noastră se datorează clienților repetați și referințelor.

Ne-ar plăcea ocazia de a vă câștiga încrederea și de a vă oferi cele mai bune servicii din industrie, aici la Reparatii termopane Bucuresti.

Publicitate

La înlocuirea produselor din sticlă, trebuie acordată o atenție deosebită tipului de geam înlocuit. Indiferent dacă geamul este temperat sau laminat și, în final, grosimea sticlei care este utilizată este o problemă importantă de ținut minte. Folosirea unui tip incorect de sticlă în anumite situații ar putea fi împotriva codurilor locale ale clădirilor și pot apărea probleme de siguranță.

Tipuri de probleme ale ferestrei la domiciliu:

Ferastra neetansata (scurgeri de apa prin fereastra)

Fereastra blocata

Sticla fereastrei condensata

Sticla ferestrei sparta

Rame rupte

Serviciile noastre:

Rezistent la înlocuirea geamurilor

Reparații de inserare a geamului din sticlă

Reparații pentru arcurile de tensionare

Reglajele ferestrelor

Profesioniștii de la Reparatii termopane Bucuresti vă pot ajuta să faceți alegerile corecte atunci când vine vorba de înlocuirea sticlei. Putem înlocui o fereastră complet sau partial. Apelați la Reparatii termopane Bucuresti pentru o estimare gratuită, fără obligații, astăzi.

Scurgeri de ferestre în timpul ploii grele?

Dacă ferestrele dvs. prezinta scurgeri, aveți o problemă mult mai mare decât apariția apei când plouă. Scurgerile de apă dăunează proprietății dvs. și pot duce la mucegai, astfel încât acțiunea dvs. rapidă de a rezolva această problemă va fi foarte importantă.

Problema este că scurgerile de apă din clădiri sunt un subiect complicat și fiecare scurgere este unică. Este posibil să aveți nevoie de un consultant de ferestre pentru a vă ajuta. Reparatii termopane Bucuresti este aici pentru a vă repara ferestrele. Nu întârzia! Sunați-ne la Reparatii termopane Bucuresti pentru a vă programa întâlnirea pentru serviciul nostru de reparare a ferestrelor.

Una dintre cele mai dificile probleme de rezolvat în casele mai noi este scurgerea de la ferestre. Aceasta este o plângere foarte comună, dar, din păcate, poate avea una din mai multe cauze. Vom explora aceste posibilități și vom răspunde la întrebarea dvs. privind etanșantul.

Există cateva domenii principale pe care apa le poate introduce pentru a provoca scurgerile pe care le întâmpinați. Prima zonă este ferestrele sau zona din jurul sigiliilor termice. Acest lucru este cel mai frecvent întâlnit cu ferestrele de operare, cum ar fi casement, copertine sau glisoare, dar pot apărea și pe ferestre fixe.

Acest lucru este adesea cel mai dificil de diagnosticat, deoarece producătorii de ferestre rareori recunosc că poate exista o problemă cu produsul lor. În mod normal, în partea inferioară a ramei, există găuri mici iar uneori acestea pot fi blocate sau conectate în timpul sau după instalare. Aceasta este prima zonă de verificat.

Următoarea posibilitate este zona din jurul cadrului ferestrei. În ferestrele moderne, există un spațiu între cadrul ferestrei și încadrarea peretelui. Acest lucru permite extinderea și contracția ferestrei, dar trebuie să fie bine sigilat pentru a fi eficient cu izolația și bariera de vapori a peretelui exterior.

Acest lucru se realizează cel mai adesea prin umplerea golului cu izolație cu spumă de expansiune redusă. Această spumă trebuie sigilată la bariera de vapori din interiorul peretelui și trebuie să umple întreaga cavitate. Unii instalatori folosesc încă metoda mai veche de umplere a fâșiilor mici de izolație din fibră de sticlă în acest spațiu, care nu va asigura etanșarea adecvată a aerului și nu va împiedica intruziunea umezelii.

Acest lucru poate fi verificat prin tragerea de pe carcasa interioară a ferestrei și inspectarea acestei zone cu o lanternă. Dacă suprafața nu este umplută cu spumă sau are o izolație din fibră de sticlă umedă, acesta este răspunsul.

Aveți nevoie de ajutor pentru a repara o fereastră care prezinta scurgeri? Reparatii termopane Bucuresti a rezolvat cu succes sute de probleme la fel ca ale dvs.!Pentru mai multe detalii accesati www.repartermopan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.