Lustre LED – Cele mai frumoase modele din 2022

281
Publicitatelibris.ro

Afla detalii despre lustre

Aceste lustre cu LED sunt sisteme de iluminat economice si fiabile, care au caracteristicile de a crea un design special in incaperea in care sunt instalate si ofera o lumina cat mai aproape de naturala, fara a provoca oboseala vizuala.

Publicitateperfect-tour.eu

Gama larga de lustre LED Led-Concept aduce un stil unic si individual spatiilor de locuit, fie ca este vorba de spatii de intrare, terase ale caselor, dormitoare, bucatarii, birouri, spatii publice, spatii hoteliere.
lustre led
Spre deosebire de becurile economice, becurile utilizate in aceste corpuri de iluminat reduc semnificativ consumul de energie. In plus, datorita designului ergonomic, care permite unghiuri de iluminare de pana la 360 de grade, becurile LED sunt de 4 ori mai eficiente decat becurile incandescente.

Top avantaje

Lumina calda/lumina rece – unul dintre avantajele cu care se poate lauda, ​​este dat de lumina alba, puternica, uniforma si foarte apropiata de lumina naturala;

Consum – Consuma de 10 ori mai putina energie electrica decat becurile incandescente. Lampile cu incandescenta folosesc aproximativ 1000 daca esti curios. Comparati aceasta valoare cu orele pe care le pot atinge unele lumini suspendate cu LED si va puteti face deja lista de cumparaturi pe LED-Concept.

Nu sunt Toxice – Comparativ cu alte tipuri de candelabre, aceste lustre cu LED-uri nu contin substante toxice precum plumbul sau mercurul. In plus, au dimensiuni mult mai mici, sunt extrem de rezistente la socuri si nu se rup fara filament (cum ar fi lampile incandescente);

Fara caldura – nu genereaza caldura in casa si nu emit radiatii UV care pot fi periculoase (la acest nivel scazut) pentru cei dragi si bineinteles pentru ochii tai.

De ce sa alegeti lampi de acest tip cu LED?

Exista multe avantaje ale folosirii unor lustre cu LED, dar cele care conteaza cu adevarat sunt:

  • Sunt prietenoase cu mediul: pot fi utilizate de obicei cu celule solare;
  • Au o durata de viata lunga: aceste lustre suspendate cu LED dureaza mult mai mult decat becurile traditionale si sunt mai sensibile la fluctuatiile curente;
  • Sunt eficiente din punct de vedere energetic: consumul unor astfel de sisteme de iluminat este semnificativ mai mic decat cel al becurilor conventionale, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere al raportului calitate-pret si al respectarii mediului inconjurator, datorita utilizarii reduse a acestora;
  • Fara restrictii de dimensiune: utilizarea acestui tip de sistem de iluminat in orice mediu nu este o problema. Pot fi create de la dimensiuni de 2 mm la dimensiuni mari, cum ar fi cele folosite pentru iluminatul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.