Precisa pune la dispoziția publicului și analizor lapte

101

 

Precisa este cunoscut brand pe nișă de echipamente și consumabile specifice laboratoarelor de testare. Comercializează ceea ce ar fi necesar pentru buna funcționare a acestor unități.  Nu doar achiziția de aparatură o veți putea solicita la de la Precisa, ci și asistența, mentananța sau service. Cu alte cuvinte vorbim de servicii complete.

În portofoliul acestui furnizor găsim implicit analizor lapte, aparatură cu diverse funcții. Acesta poate avea capacitate diferită și funcții pe măsură.

Analizoare de >Analizoare de lapte ce pot fi alese de la Precisa

le Lactosan, printre cele mai competitive branduri. Unele testează specific doar laptele de vacă sau oaie, cel UHT, altele sunt utile pentru orice tip de lapte, cu mențiunea că pot fi analizate până la 20 de tipuri de produse.

O astfel de analiză spune cu precizie ce conținut nutritiv are proba, deci poate fi verificată veridicitatea etichetei și a ceea ce producătorul menționează. În complexitatea lor, aceste aparate pot identifica grăsimea, proteina, apa adăugată în lapte, procesand totul în timp foarte scurt.

Utilitatea unui astfel de aparat o înțelegem. Cu ce vine în plus Precisa însă? Unele tipuri de aparate sunt în kit complet, cu accesorii practice incluse – spre exemplu sunt incluse eprubete, precum și softul cu care să realizați baze de date despre calitatea laptelui testat.

Precisa selectează cu atenție sursele de achiziție. Ceea ce oferă spre vânzare este echipament certificat, care ține cont de protocoalele și standardele de calitate în vigoare. Pune la dispoziție și delegat pentru transportul echipamentului oriunde în țară. Ține cont de asemenea de intervențiile prompte, atât pe durata garanției unui produs, cât și ulterior – puteți colabora cu echipa pentru service și mentenanță, chiar și post garanție, serviciile sunt disponibile contra cost.

Oferta de preț solicitată online

Pentru cei inter>Oferta de preț solicitată online ficială, precisa.ro, pot fi solicitate prețurile pentru fiecare produs dorit. Pot fi alese eprubete, elemente din sticlă, agitatoare sau incubatoare, aparatură de testare sau reactivi, printre altele.

De precizat că alegerea de a colabora cu acest furnizor vă scutește de efortul de a găsi aparatura dorită pe piață din străinătate, de a întâmpina provocări logistice și de a cheltui bani pentru intermediari și transport lung, din străinătate, pentru import.

Descoperiți oferta completă din pagina oficială sau vizitați oricare din cele 3 puncte de lucru din țară – Iași, Slatina sau Sibiu.

Contact: office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.