Precisa.ro, furnizor de bază pentru cei în căutare de hotă cu flux laminar vertical BIO100

243
Publicitate

Precisa, unul din furnizorii de echipamente pentru laboratoare, pune la dispoziția celor interesați o gamă vastă de echipamente, produse, accesorii. Printre altele sunt disponibile aici și hotele cu flux laminar vertical BIO100.

Publicitate

Posibilitatea de a comanda este una facilă, iar în unele cazuri vorbim chiar și de stoc imediat disponibil. În acest sens, în pagina oficială Precisa.ro cei interesați vor descoperi toată gama de produse.

Hotă cu flux laminar vertical BIO100

Pentru muncă sigură, în condiții optime și respectând cerințele și standardele domeniului, hota cu flux laminar vertical este destinată a fi folosită pentru manipularea diverselor probe biologice și nu numai. Amestecuri de substanțe și medicamente este de asemenea o operațiune ce impune folosirea unei hote de acest tip. Este nevoie de un mediu steril, dar și protejat, sigur pentru cel care manipulează substanțele cu pricina.

Hota cu flux laminar vertical BIO100 este disponibilă la Precisa și poate fi comandată imediat. Din pagina oficială a acestui furnizor veți descoperi detalii tehnice despre produs și tot de aici poate fi solicitată o cotație de preț. Aflați cât de silențios funcționează, cât de practică e și ce funcții are la îndemână, pentru ca operatorul să poată să își desfășoare munca ușor și rapid.

Precisa oferă servicii complete

Pentru cei care decid să colaboreze cu Precisa în privința achiziției făcute, în acest caz de hotă cu flux laminar vertical BIO100, trebuie să știe că sunt servicii complete oferite. Ca și în alte cazuri și de această dată furnizorul pune la dispoziție o echipă completă de specialiști. Astfel, veți avea parte de asistență tehnică și de consiliere, de intervenții de tip mentenanță sau service gratuite pe durata garanției. Personal calificat se va deplasa la fața locului, va pune în funcțiune hota și va instrui pe cei care ar urma să o folosească.

Pentru buna sa funcționare este recomandată evaluarea, curățarea periodică de asemenea. Desigur că aceste operațiuni vor fi lăsate în grija celor de la Precisa. De menționat că hota corespunde cu standardele în vigoare și că de la comandă și până la transportul acesteia în locul necesar o întreagă echipă se va ocupa de toate etapele implicate.

Cum puteți comanda

Precisa are 3 puncte de lucru în țară, Sibiu, Iași și Slatina. Descoperiți detalii în pagina oficială și luați legătura cu cineva din echipă.

Contact: office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.