Tunuri de încălzire pe motorină – aflați despre variante cu preț bun, de la SculeProdrom

266
Publicitate

În contextul actual, când toată lumea resimte presiunea financiară legată de costurile aferente încălzirii, ne gândim ce soluții alternative avem. Aceeași situație este și în sectorul industrial, acolo unde spațiile mai mari și deci volumul mai mare de aer ce trebuie încălzit implică oricum costuri destul de mari.

Publicitate

Variante pentru spațiile industriale sunt tunuri de incalzire pe motorina. Cunoscute de asemenea ca aeroterme industriale, astfel de tunuri transformă combustibilul sau energia electrică în căldură, procesul acesta fiind numit transfer de căldură. Descoperiți în rândurile ce urmează de ce aceste echipamente sunt optime pentru încălzirea spațiilor industriale diverse, fie ateliere, fie hale.

De ce sunt astfel de tunuri de încălzire pe motorină o alegere bună

Cei care au încercat deja confirmă: un tun de căldură distribuie uniform caldura, rapid, prin sistemul de ventilație integrat. Așadar este creat în scurt timp confortul termic de care avem nevoie. Costul de achiziție este rentabil; în funcție de tipul de tun și de capacitatea acestuia în raport cu suprafața ce ar trebui să o încălzească veți face alegerea optimă. De asemenea, un tun de căldură nu ocupă mult spațiu și poate fi poziționat cu ușurință în spații diverse.

Acestea fiind spuse, merită indicat și faptul că la SculeProdrom veți găsi tunuri de încălzire pe motorină. De precizat însă că sunt cu ardere indirectă. Asta înseamnă că aerul încălzit este separat de camera de ardere. Prin urmare, echipamente de acest tip veți putea folosi în spații mai puțin ventilate sau unde sunt și oameni sau animale, nu doar depozit de produse.

Sunt practice, eficiente și sigure și având dimensiuni relativ reduse, nu se pune problema că vor ocupa spațiu din suprafața utilă.

Cât costă un tun de încălzire pe motorină

Portabil, cu bază stabilă, robustă și dispunând de roți, tunurile de încălzire pe motorină pe care le veți găsi disponibile la SculeProdrom au costuri rentabile în raport cu funcționalitatea și avantajele produselor. Au capacități diferite și pot circula un volum de aer diferit, de la 600 m3/h la 1100 m3/h. Pot fi ușor de mutat și depozitat.

Un tun de încălzire de aici vine la pachet cu avantaje la folosire, având arzător separat și termostat pentru supraîncălzire. Se întreține ușor, este rezistent, are camera de ardere din oțel.

SculeProdrom are soluții pentru casă și spații industriale

Dacă ne raportăm tot la categoria surselor de încălzire, la SculeProdrom sunt disponibile de asemenea aeroterme electrice, încălzitoare de ulei ars, sobe pe gaz de asemenea. Același furnizor însă vine cu oferte variate la o gamă largă de produse: jucării, scule, produse de pescuit sau echipamente de protecție sunt printre altele câteva categorii de interes pentru publicul larg.

De comandat o veți putea face din pagina oficială, scule-prodrom.ro. Nu știți încă ce anume vă este potrivit nevoilor? Consilierii de la SculeProdrom vă pot ajuta să cunoașteți diferențele tehnice ale echipamentelor și să alegeți corespunzător.

Contact:

0765-427.882

0770-274.966

prodrom.usg@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.