Accesorii și consumabile de laborator de la Precisa

245
Publicitate

Pentru ca un laborator să fie în condiții optime din toate punctele de vedere, acesta trebuie să beneficieze, în primul rând, de toate accesoriile și dispozitivele necesare. Oricare ar fi tipul de testare pe care îl prestează ori domeniul pentru care este deschis, laboratorul trebuie să aibă, în al doilea rând, de suficiente consumabile și aparaturi pentru a oferi rezultate cât mai aproape de realitate. Comandă online accesorii și consumabile de laborator de la Precisa!

Publicitate

Precisa este un magazin online care dispune de mii de produse corespunzătoare pentru laboratoare. Pe site ai toate detaliile legate de fiecare produs în parte, ce specificații și ce capacități are. Cu alte cuvinte, poți vedea înainte de a comanda la ce se folosește produsul respectiv. Gama de aparaturi și accesorii cuprinde și congelatoare de laborator care pot fi orizontale, verticale, ultra congelatoare verticale și orizontale.

Alături de aceste produse, Precisa mai oferă și alt tip de aparatură de laborator, categorie în care se încadrează peste 1300 de produse. Așadar, ai ocazia de a echipa laboratorul cu toate resursele necesare, astfel încât să fie cât mai eficient. Fie că vorbim despre un laborator medical, fie că este vorba despre testarea anumitor substanțe sau de materiale didactice, pe Precisa.ro ai la dispoziție o mulțime de produse!

Consumabile de laborator și teste rapide

Precisa dispune de o varietate de consumabile de laborator, categorie în care sunt incluse cartușele de extracție, hârtia de filtru, hârtia indicatoare de pH și membranele filtrante. În materie de kituri și teste rapide, magazinul oferă mai multe tipuri, pentru multiple domenii.

Kiturile și testele rapide pot fi pentru apă, de sanitație, pentru industria alimentară sau pentru lapte. Aici nu este vorba despre domeniul medical, ci despre testarea produselor alimentare și nu numai înainte de a fi puse în vânzare sau înainte de a deschide o instituție.

Dacă ai decis ceea ce vei comanda, poți adăuga produsele în cererea de ofertă. Acolo vei introduce detaliile solicitate, iar în scurt timp vei primi o cotație de preț fie per întregul pachet, fie pentru fiecare produs în parte.

Aparatură pentru testarea materialelor de construcții și ustensile de laborator

Magazinul oferă laboratoarelor posibilitatea de a achiziționa tot necesarul. Vorbim aici chiar și despre aparatura pentru testarea materialelor de construcții. În această categorie vei găsi o gamă largă de produse pentru testare agregate, asfalt – bitum, beton – mortare și tipare beton, testare ciment, fier sau sol. Acestea trebuie testate înainte de a fi turnate în orice loc, fie că vorbim despre o stradă în oraș, despre un bulevard sau chiar despre o casă. Se testează eficiența lor și ceea ce se află în compoziție, pentru ca rezultatul final să fie mulțumitor.

Precisa mai dispune și de ustensile și instrumentar de laborator, categorie în care sunt incluse peste 300 de produse. Pe site poți vedea exact numărul de produse, cât și subcategoriile acestora. După ce ai adăugat produsele în cererea de ofertă, o poți solicita online prin introducerea datelor corespunzătoare.

Contact:

office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.