Design Soiree, un eveniment rafinat, la care eleganța amenajărilor interioare premium a fost celebrată de creativitatea designerilor români

250
Publicitate

Design Soiree, un eveniment rafinat, la care eleganța amenajărilor interioare premium a fost celebrată de creativitatea designerilor români 1

Orice persoană pasionată de design interior și modă știe cât de importantă este calitatea în orice decizie. Pe 26 mai, la showroom-ul din Calea Dorobanți, Diseno a sărbătorit cel de-al patrulea an în această locație, alături de arhitecți, colaboratori și designeri români talentați.

Publicitate

Astfel, într-un cadru al luxului și rafinamentului specific brandului Diseno România, Ana Radu și-a prezentat cea mai nouă colecție de creații vestimentare elegante, din materiale fine și accesorizate cu detalii atent realizate, 100% manual, astfel încât orice iubitoare a frumosului să își regăsească ținuta perfectă pentru petrecerile ce vor urma în această vară.

Diseno, un business autohton creat din dragoste pentru frumos

Suntem prezenți pe piața din România începând cu anul 2008, poziționându-ne ca unul dintre cei mai mari furnizori de placaje ceramice și obiecte sanitare. Ne place să ne considerăm One Stop Shop, unde ideile creative ale arhitecților se îmbină cu profesionalismul consultanților noștri, astfel încât fiecare proiect să capete conturul dorit de client.

În calitate de distribuitor autorizat al celor mai cunoscute branduri de ceramică, parchet, mozaic și obiecte sanitare, Diseno, alături de cei mai cunoscuți arhitecți din România, am ajutat la crearea unor proiecte unice, în concordanță cu stilul și personalitatea clienților.

Printre valorile companiei se numără profesionalismul, atenția la detalii, precum și disponibilitatea permanentă a peste 10.000 de produse pe stoc, ceea ce a transformat Diseno într-un partener de încredere pentru clienții care doresc să amenajeze orice spațiu într-o oază de relaxare (acasă) sau într-un loc intim și creativ de lucru sau de întâmpinare a clienților.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, Diseno a furnizat servicii complete pentru o gamă largă de proiecte, precum cele rezidențiale (suntem furnizorul oficial pentru blocurile construite de ONE), spații comerciale, clinici medicale și restaurante. 

Pentru Diseno, un brand 100% românesc, axat pe inovație și eleganță în materie de (re)amenajări interioare, perioada pandemică a fost cel mai bun moment pentru creșterea cifrei de afaceri: “Anul trecut am avut o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de euro, iar urmând tendințele actuale și disponibilitatea românilor de a achiziționa finisajele premium, preconizăm că anul acesta vom finaliza cu 8 milioane de euro”, susține Cătălina Mazerschi, owner Diseno.ro.

Cu doua showroom-uri disponibile, pe Calea Dorobanți 135-145 și unul în Pipera, (Bd. Pipera, nr. 30), Diseno este concentrat pe oferirea celor mai bine soluții de amenajare, cu produse premium și servicii complete de preamenajare, vânzare și post-vânzare.

www.diseno.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.