Studiaz, o noua platforma de cursuri online cu un succes enorm in mediul online

6

Cine este Studiaz ?

Probabil ati auzit de cea mai noua platforma de cursuri online din Romania. Este un proiect romanesc al carui fondator este Ana Maria Gugu. O doamna ambitioasa si vizionara in ceea ce priveste modul de invatare online pe viitor.

In alte tari deja aceste platforma sunt un lucru normal si tineri studenti sunt din ce in ce mai multi care acceseaza aceste practici.

De ce sa alegi Cursurile online de la Studiaz.

Care sunt cel mai mari avantaje pentru StudiAz?

Poti invata de oriunde

Ai acces pe viata la toate cursurile tale. Ai acces la fiecare actualizare de curs si il poti accesa din orice loc atata timp cat ai o conexiune la internet.

Iti poti pastra ritmul tau de a ivata

Este un mare avantaj deoarece un curs online nu se poate compara cu un curs fizic. Poti invata dupa ritmul tau in timp ce poti face si alte activitati. Nu esti conditionat de un orar fix si poti parcurge cursul oricand!

Beneficiezi de suport tehnic

Cand simti ca nu mai intelegi anumite expresii din curs sau orice alte elemente poti apela oricand la trainer pentru a te consilia si pentru a iti explica mai detaliat despre ce este vorba. din punctul meu de vedere este un amanunt care conteaza enorm de mult.

Pe Studiaz sa format deja o comunitate.

Este o comunitate a celor care vor sa invete si a celor care vor sa se autoeduce!

Pe studiaz nu exista limita de varsta pentru ca oricine poate invata mai ales daca face acest lucru din pasiune.

Cum poti deveni trainer pe platforma StudiAz?

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi pe pagina studiaz.com la butonul inscrie-te si bifeaza casuta “Inscrie-te ca trainer” sau poti merge la pagina de contact pentru a intra inc ontact direct cu Ana Maria care te va indruma exact unde este nevoie.

Nu este greu, vei avea un ghid pas cu pas pentru a putea sa iti redactezi cursul. Deasemenea vei avea suport de fiecae data cand este nevoie.

Cum poti deveni student pe platforma Studiaz?

Este simplu, mergi pe pagina de cursuri si alege care curs crezi ca ti se potriveste. Mergi catre pagina de plata dupa care vei fi redirectionat automat catre pagina cursului de unde poti incepe sa inveti.

Totul este gandit sa usureze munca studentilor dar si munca trainerilor care doresc sa isi adauge un curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.