Folosește un soft pontaj pentru a aduna rapid datele de prezență ale angajaților

9

În contextul actual, gestionarea datelor de prezență ale angajaților dintr-o companie necesită un proces de digitalizare. Prin utilizarea unui soft HR integrat cu un soft pontaj, eficientizezi operațiunile administrative, iar procedurile manuale repetitive sunt înlocuite de programe performante. În cadrul aceleiași organizații, angajații pot lucra din locații diferite. Ei pot munci de la biroul companiei, în sistem work from home sau în modul hibrid, în care merg la sediu doar pentru câteva zile pe săptămână.

Redu volumul de muncă al departamentului de resurse umane cu un soft HR

Pot exista și alte situații care trebuie să fie avute în vedere de specialiștii HR. De exemplu, câțiva dintre angajați se pot afla în concedii de odihnă sau în concedii medicale. Astfel, pentru a strânge datele de prezență ale tuturor salariaților este nevoie de o procedură complexă. Aici intervine un soft pontaj, prin intermediul căruia se centralizează pontajul angajaților și se poate gestiona mult mai ușor decât în modul clasic. Un soft HR în care să fie integrat un astfel de program este de mare ajutor pentru specialiștii de resurse umane, care își pot planifica activitatea astfel încât agenda lor să fie mai puțin încărcată.

Cele mai multe dintre operațiunile de care sunt responsabili aceștia se mută în mediul online cu un soft HR. Prin urmare, oamenii din departamentul de resurse umane salvează timp prețios, pe care îl pot îndrepta spre activități care vor contribui la creșterea brandului companiei. Productivitatea firmei tale crește, iar administrarea personalului devine o sarcină mult mai ușor de îndeplinit cu ajutorul unui program complex, care include și un soft pontaj. Activitățile de rutină se reduc la minimum dacă vei alege implementarea unui soft HR în firma ta.

Gestionează eficient programul de muncă al membrilor organizației tale cu un soft pontaj

Pentru a avea transparență și claritate în privința programului de muncă, este necesar un plan bine pus la punct și care să fie cunoscut de angajați. Într-un soft pontaj, ai acces la o evidență detaliată a situației fiecărui salariat și poți planifica un program de muncă care să poată fi îndeplinit fără probleme. Ai o privire de ansamblu generală și vezi cine este în concediu de odihnă, concediu medical sau cine muncește în sistem remote. Astfel, poți spre exemplu, să afli când este cel mai bine să programezi o ședință astfel încât toată lumea să fie prezentă. Urmărești îndeaproape activitatea angajaților dintr-un soft HR, fără a fi nevoie de intervenția unor persoane din alte departamente.

Folosirea unui program de management al resurselor umane le permite salariaților să trimită cereri de concediu sau pentru eliberarea diverselor adeverințe. Utilitatea unui soft HR se îndreaptă și în această direcție, fiind o alternativă de luat în considerare în detrimentul procedurilor manuale repetitive care sunt necesare de multe ori la aprobarea unei cereri. În funcție de necesitățile tale de la momentul respectiv sau de complexitatea solicitării, iei rapid o decizie și nu mai irosești timp în această privință.

Dacă ai nevoie de soluții digitale performante precum soft pontaj sau soft HR pentru compania ta, poți lua legătura cu specialiștii de la UCMS by AROBS. Aceștia au o experiență de 25 de ani pe piața românescă de aplicații de resurse umane și payroll. Ei au dezvoltat sistemul True HR, ce are 19 module distincte care vin în sprijinul activității afacerii tale, indiferent de numărul de angajați. Programul îndeplinește majoritatea nevoilor departamentului de resurse umane și este configurabil. Pentru a afla mai multe informații, îi poți contacta pe cei de la UCMS by AROBS printr-un email la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.