Teava rotunda zincata de la Marola este alegerea potrivita

176
Publicitate

Cum sa alegi teava rotunda zincata pentru proiectele tale

Teava rotunda zincata este un material de constructii folosit pentru diverse aplicatii, cum ar fi instalatii sanitare, termice, electrice, gaz, irigatii, structuri metalice, mobilier etc. Teava sudata este realizata din otel laminat la cald, care este apoi sudat longitudinal pentru a forma un tub cilindric. Teava rotunda zincata are avantajul ca este rezistenta la presiune, la coroziune si la temperaturi ridicate.

Publicitate

Dar cum sa alegi teava rotunda potrivita pentru proiectele tale? Iata cateva criterii de care sa tii cont:

TEAVA ROTUNDA ZINCATA, 1 1/2, GR 2.9 Diametrul: teava rotunda are diferite dimensiuni de diametru, exprimate in milimetri sau in inch. Diametrul tevii influenteaza capacitatea de transport a fluidelor sau gazelor si se alege in functie de necesitatile fiecarei aplicatii. De exemplu, pentru instalatiile sanitare se folosesc tevi cu diametre mai mici, de 16 mm sau 1/2 inch, iar pentru structurile metalice se folosesc tevi cu diametre mai mari, de 60 mm sau 2 1/2 inch.

– Grosimea: teava rotunda are diferite grosimi de perete, exprimate in milimetri. Grosimea peretelui influenteaza rezistenta mecanica a tevii si se alege in functie de presiunea si temperatura la care va fi supusa teava. De exemplu, pentru instalatiile termice se folosesc tevi cu grosimi mai mari, de 3 mm sau mai mult, iar pentru mobilier se folosesc tevi cu grosimi mai mici, de 1.5 mm sau mai putin.

– Calitatea: teava rotunda zincata are diferite calitati de otel, exprimate prin simboluri alfanumerice. Calitatea otelului influenteaza proprietatile chimice si fizice ale tevii si se alege in functie de mediul in care va fi utilizata teava. De exemplu, pentru instalatiile de gaz se folosesc tevi din otel de calitate L245NB sau L290NB, care au o rezistenta la tractiune si la socuri termice mai mare decat otelul obisnuit.

Daca vrei sa achizitionezi teava rotunda sudata de calitate superioara, la preturi avantajoase, iti recomandam sa vizitezi site-ul marola.ro. Aici vei gasi o gama variata de tevi rotunde sudate, cu diferite dimensiuni, grosimi si calitati de otel. De asemenea, vei beneficia de livrare rapida si sigura, de consultanta profesionala si de garantie pentru produsele cumparate. Nu ezita sa contactezi echipa marola.ro pentru orice intrebare sau solicitare legata de teava rotunda sudata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.