Tunel No Cellulite – remodelarea corporala este acum mult mai eficienta

4

Apeleaza la tunel no cellulite pentru un corp tonifiat

Sauna cu infrarosu prin tunel no cellulite are un efect benefic asupra organismului, ajutand la tratarea obezitatii, a celulitei, a fermitatii pielii si a problemelor corpului. Datorita modului de de functionare, temperatura interna va creste la 70 de grade.
tunel no cellulite
Tunelul infrarosu prin tunel no cellulite se permite incalzirea diferita in cele doua cupole ale sale si poate regla temperatura in functie de preferintele ocupantilor: poate fi configurat astfel incat partea superioara a cupolei sa atinga cea mai inalta temperatura, in timp ce partea inferioara a cupolei are cea mai ridicata temperatura ambianta, invers.

Cum actioneaza acest tratament?

Corpul uman va stoca din ce in ce mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, care nu pot fi eliminate in mod natural in stratul inferior al pielii. In caz de caldura penetranta si infrarosu profund, transpiratia din corp este activata, ceea ce inseamna ca substantele nocive vor fi pur si simplu descarcate din corp odata cu transpiratia din pori.

Presupunand ca intr-o sauna conventionala, transpiratia este in principal apa, cu pana la 15% grasimi si alte toxine, dar atunci cand se utilizeaza incalzirea cu infrarosu in tunel no cellulite, transpiratia este de aproximativ 25-30% grasimi, metale grele si substante nocive.

Vasele de sange se extind, circulatia sangelui este stimulata, inrosirea sangelui creste si metabolismul accelereaza.

Razele cu infrarosu ajuta procesul de vindecare prin cresterea numarului de celule albe din sange. Mai multe globule albe inseamna o imunitate mai mare. O imunitate mai mare inseamna sanatate!

Beneficii intalnite in urma aplicarii procedurii

  1. Eliminati grasimea in timpul antrenamentului, grasimea se topeste foarte repede si numarul de celule adipoase scade brusc;
  2. Indepartarea grasimii – Grasimea este indepartata prin drenaj limfatic pentru a obtine o piele uniforma si tonifiata;
  3. Accelerarea metabolismului va accelera arderea toxinelor metabolismului. Rezultat: slabire accelerata;
  4. Imbunatateste circulatia venoasa limfatica;
  5. Elimina substantele nocive, toxinele si deseurile metabolice;
  6. Reduce durerile articulare si musculare;
  7. Purificarea si oxigenarea sangelui;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.