Un magazin de cadouri pe gustul tău – 999cadouri.ro

190
Publicitate

Cadourile sunt un mod de a-ți arăta aprecierea și recunoștința față de cei dragi sau cei care contează în viața ta. E un gest mărunt, dar care contează enorm, mai ales atunci când reușești să alegi și cadoul potrivit sau care se apropie mai mult de preferințele unei persoane.

Publicitate

Culmea este faptul că, de cele mai multe ori nu alegem ce credem că i-ar plăcea acelei persoane, ci alegem ceva ce ne-ar plăcea nouă. În acest caz nu suntem întotdeauna pe aceeași lungime de undă.

Ce putem face cu un cadou ales mai mult după gusturile noastre? Fie îl folosim, fie îl dăruim unei persoane cu gusturi asemănătoare cu ale noastre, sperând că îl va aprecia.

Ca să evităm asemenea situații pe viitor, mai bine ar fi dacă ne-am orienta spre un magazin de cadouri unde să fim siguri că vom găsi întotdeauna ce căutăm.

Un loc magic, cu o varietate de produse

Locul unde poți să te pierzi la propriu printre categoriile virtuale este și magazinul  999cadouri.ro, locul unde arta se împletește cu bunul gust și cu luxul la capitolul cadouri de calitate.

Practic aici găsești cam tot ce îți poți dori în materie de cadouri, începând de la cadouri de lux, pentru perioada sărbătorilor, business, cadouri pentru femei și bărbați deopotrivă, instrumente de scris și cutii de cadou pentru ambalarea necesară.

Un cadou potrivit atât pentru doamne, cât și pentru domni este un set de stilou personalizat, în special pentru acele persoane dinamice care au nevoie tot timpul să își noteze ideile sau fac parte din mediul de afaceri.

Seturi personalizate de pix și stilou

Seturile Parker compuse dintr-un pix și un stilou sunt printre cele mai căutate seturi de pe piață. Pot constitui un cadou deosebit mai ales atunci când am lăsat acest lucru pe ultima sută de metri.

Pentru doamne un set Parker compus dintr-o agendă și pix violet, frumos ambalat într-o cutie de cadou sau un set format dintr-un pix și o eșarfă din motive florale nu poate decât să le încânte.

De asemenea, pentru domni un set stilou și pix Parker din crom lăcuit cu straturi de lac negru va face o impresie mai mult decât plăcută. Chiar și cei mai tineri vor aprecia acest cadou.

Personalizare și gravare cu laser, la cerere

Pentru a reuși să surprindem plăcut pe cei dragi, setul de mai sus poate fi personalizat cu numele sărbătoritului, imagini sau cu alte date personale. Un obiect gravat laser va avea o acuratețe mai mare a imaginii, procesul este mult mai rapid decât cu alte feluri de imprimare și asigură un grad de detaliere mult mai mare.

Gravarea se face direct pe suprafața materialului și rezultatul este influențat de acesta. Practic, gravarea se poate face pe oțel, metal vopsit, ceramică, plastic, lemn natur, textile, piele naturală sau sintetică. Produsele astfel gravate vor fi mult mai apreciate de către oamenii dragi nouă.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul 999cadouri.ro!

Contact:  contact@999cadouri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.