De ce sa alegi usi din lemn stratificat ?

509

Una dintre intrebarile importante in derularea constructiei la casa in lucru este: Ce fel de usi sa aleg pentru casa mea?

Usile de intrare pot di realizate din mai multe tipuri de materiale precum aluminiu, metal, pvc, sau lemn. Usile de interior pot fi realizate din materiale precum pvc, aluminiu, mdf, pal, lemn masiv sau lemn stratificat.

Usile din lemn stratificat vin cu cel ai mare avantaj si anume avantajul stabilitatii volumetrice. De asemenea un alt avantaj la fel de important este gradul de izolatie termica al usilor din emn stratificat.

Usile de intrare din lemn stratificat sunt realizate din esente de lemn diferite. Dar, elementul comun este structura bine realizata si etansarea pentru a asigura constanta interioara a temperaturii casei.

Usile de interior din lemn stratificat sunt realizate din lemn curat de mobila. Usile de interior Holze continan tocarie pentru imbracarea complecta a grosimii de zid. Pervazele usilor de interior din lemn stratificat Holze sunt realizate in diferite structuri ornamentale. In functie de stilul arhitectural al casei usa integreaza frontal in proiect. Astfel , Holze va recomanda cele patru serii de usi descrise in detaliu pe pagina oficiala a firmei si anume www.holze.ro

Frumusetea si valoarea executiei unei case in ceea ce priveste tamplaria este omogenitatea. Aceasta inseamna ca atat usile de interior din lemn stratificat, cat si usile de intrare din lemn stratificat vor fi realizate folosind aceleasi materiale, aceleasi texturi si aceleasi culori. Spunem astfel ca o casa este bine realizata cand este gandita unitar.

Va recomandam usile din lemn stratificat Holze pentru capacitatea tehnica si optica de realizare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.