Zonele montane, ideale pentru evenimente corporate

264

In mediul de afaceri, intalnirile cu partenerii si investitorii straini sunt la ordinea zilei. Acestea trebuie sa decurga perfect si sa fie organizate cu maxim de responsabilitate, de la locul ales, pana la organizarea tematica, decorul, tinutele, etc.

Zonele montane, ideale pentru evenimente corporate 2
restaurant vis alpin

Un astfel moment poate fi unul stresant totodata, din pricina amplitudinii sau a importantei invitatilor, a sarcinilor multiple care trebuie duse la bun sfarsit in termene limita. Cele mai dificile intalniri sunt cele programate spontan, atunci cand se omit destul de frecvent detalii extrem de importante ce nu vor fi trecute cu vederea de catre invitati. Din punctul meu de vedere, poti in astfel de situatii sa te orientezi catre alegeri si destinatii inspirate, care vor acapara privirile invitatilor si care vor estompa toate imperfectiunile unui astfel de eveniment, mai ales daca la mijloc sunt o serie de investitori straini.

Asa cum am atras atentia si in titlu, consider ca intalnire corporate merg perfect cu zonele montane. Astfel, daca ai ceva timp suplimentar sa planuiesti un astfel de eveniment, fii sigur ca reusita va fi absoluta. Iata si de ce!

In primul rand putini vor opta in sezonul cald pentru munte, in timp ce in sezonul rece putini vor mai avea concedii, asa ca ai toate sansele sa gasesti o zona de agrement Belis in care sa beneficiezi de toate conditiile necesare. Necesarul pentru un astfel de eveniment trebuie sa cuprinda un numar suficient de locuri de cazare, o sala specializata unor astfel de intalniri, cat si un restaurant Belis unde veti putea schimba impresii sau sa cinati in timp ce schimbati impresii. Privelistea din zonele montane ale Romaniei este fascinanta si de-a dreptul impresionanta pentru toti vizitatorii straini, astfel ca viitorii invitati vor putea sa observe in acelasi timp si potentialul tarii. Deopotriva este o zona foarte linistita, dominata de natura, aer curat si proaspat, cat si de civilizatie. Vei contribui la crearea unui cadru cat se poate de intim si linistit, astfel ca investitorii nu doar ca-si vor putea limpezi mintea dupa o calatorie indelungata, insa vor analiza la rece propunerile aflate in discutie.

Daca optezi pentru un eveniment corporate pentru o perioada mai indelungata te poti transforma si intr-un ghid pentru invitatii tai chiar daca zona nu iti este cunoscuta. Dimpotriva, cu atat mai bine, caci veti descoperi impreuna noi zone si destinatii de relaxare. Dincolo de conferinte poti propune si o serie de activitati Belis. Acestea sunt ideale atat pentru adultii care vor sa se destinda, cat si pentru cei care participa la un astfel de eveniment alaturi de familia acestora. Astfel, atat copiii cat si parintii, se pot integra intr-o serie de activitati propuse de locurile de joaca si agrement. In acelasi timp trebuie sa stii ca in zonele montane se deruleaza frecvent diferite excursii pentru grupuri mari de persoane, cu ajutorul carora puteti descoperi imprejurimile in amanunt. In acelasi timp, pensiunile si hotelurile de amploare va pot pune la dispozitie o serie de activitati de divertisment, precum diferite activitati sportive sau metode inedite de relaxare (sauna si piscina).

Asadar, daca ai in plan un astfel de eveniment, nu ar strica sa iei in calcul posibilitattea organizarii acestuia intr-un astfel de loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.