Imprimanta 3D ceara

265

Imprimanta 3D ceara 3

Astazi, imprimarea 3D cu ceara este o parte integranta a bijuteriilor, precum si fabricarea celor mai mici piese medicale si industriale. Era-3D este gata sa ofere echipamente si materiale potrivite, tinand cont de nevoile afacerii tale. Platforma Marketplace de produse fabricate folosind imprimante 3D (printate 3D), accesorii pentru casa design interior printate 3D etc. Aici firmele care printeaza 3D isi pot deschide un magazin virtual si lista de produse. Beneficiile pentru vanzatori sunt evidente: este singurul marketplace din Romania unde clientii vin sa cumpere doar produse 3D print. Acest lucru inseamna ca potentialii cumparatori pot comanda produsele necesare in conditiile cele mai favorabile.

Imprimarea bijuteriilor din ceara 3D: Avantaje cheie

 • aceasta tehnologie de imprimare 3D ceara iti permite sa creezi modele digitale si poligonale extrem de precise de matrite pentru turnarea bijuteriilor;
 • compusii de parafina pot fi folositi pentru fabricarea prototipului produsului finit. Utilizarea imprimarii 3D cu ceara iti permite sa creezi cele mai mici detalii ale bijuteriilor, fara a implica metale pretioase.

Printre celelalte avantaje ale imprimarii 3D ceara, trebuie mentionate:

 • plasticitate ridicata a materialului;
 • costuri rezonabile pentru consumabile;
 • rezistenta suficienta a prototipurilor;
 • usurinta indepartarii stratului de ceara;
 • modele tiparite cu detalii bune;
 • lipsa reziduurilor la turnare.

Caracteristici ceara 3D print

 • VisiJet M3 Hi-Cast. Are o culoare albastru inchis si un punct de topire in intervalul + 60 + 70 gradeС. Cu ajutorul sau, se realizeaza imprimarea bijuteriilor 3D, piesele fiind turnate cu precizie si rezolutie ridicata;
 • VisiJet FTX Cast. Combina caracteristicile fotopolimerilor si ale cerii. Se aplica exclusiv cu imprimanta ProJet 1200;
 • Model 3Z. Ceara model, topita 100%, oferind o calitate excelenta la turnare;
 • VisiJet M3 ProWax. Are o culoare albastra. Este utilizata pentru a construi modele injectate de dimensiuni medii si mari.

Platforma marketplace

Imprimarea 3D cu ceara este utilizata pentru fabricarea matritelor maestre de ceara pentru turnarea metalelor. Pe aceste modele sunt create forme pentru modelare. Ceara din matrite este topita si metalul topit este turnat in loc de ceara. Acest lucru creeaza bijuterii de inalta calitate si prototipuri de piese metalice cu diverse tehnici. Anterior, modelele master erau realizate manual si printr-un proces foarte complex si costisitor. Odata cu aparitia imprimarii 3D din ceara, turnarea modelelor a devenit mai rapida si mai ieftina.

Produsele printate la imprimanta 3D ceara sunt de inalta calitate. Este utilizata pentru productia de bijuterii, in medicina si in industria ingineriei. Fabricarea bijuteriilor folosind tehnologii aditive este una dintre domeniile prioritare si in curs de dezvoltare. Bijuteriile pe o imprimanta 3D, tiparite acasa, nu sunt inferioare in ceea ce priveste indicatorii de calitate si esteticul, fata de produsele magazinului fizic. Pe platforma online marketplace Printello poti vinde multe modele de pandantive, cercei, bratari, brose si alte bijuterii printate 3D. De asemenea, produsele pot in orice forma si culoare.

Poti apela cu incredere la aceasta platforma online cu produsele realizate cu ideile si schitele tale. Cumparatorul il evalueaza si ii face propriile modificari. Abia dupa aceasta, incep sa se produca bijuterii din metale pretioase. Bijuteriile realizate cu imprimanta 3D sunt foarte populare in randul clientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.