Doar la eBoat se găsesc fishfindere și alte accesorii pentru navigație în siguranță

242
Publicitate

Pentru cei care au ca pasiune pescuitul trebuie să știe că e nevoie și de anumite instrumente pentru a marca și reține zonele în care se găsesc bancuri cu pești. Nu este suficientă doar memoria personală pentru că oricum peștii migrează în permanență și oricum a doua oară nu vor fi găsiți în același loc.

Publicitate

Instrumentele profesioniste livrate de eBoat sunt proiectate special pentru a detecta peștii și structura până în cele mai mici detalii, dacă veți alege un detector de pești cu traductor sau, așa cum i se spune în limbaj marinăresc, un fishfinder.

Detectorul de pești Striker cu traductor – cum se folosește

Acest instrument care este folosit cu precădere la a vedea ce se află sub apă, se folosește pentru a vizualiza peștii și structura cu contrast și claritate maximă.

De la eBoat se poate alege sonarul dintre 7 opțiuni noi în culori vii, iar traductorul inclus recepționează și sonarele tradiționale.

Cu ajutorul acestui fishfinder se pot marca și punctele intermediare, zonele bogate în pești,  pentru a se găsi și punctul de întoarcere. Aceste fishfindere oferă o mulțime de posibilități pe apă, cu ajutorul conexiunii Wi-Fi.

Imagini clare și pline de culoare și alte proprietăți uimitoare

Detectorul de pești oferă prin sonarul integrat imagini clare, cu contururi de 30 de centimetri, dar asta este doar una dintre funcțiile lui. Cu ajutorul lui se pot planifica și crea rute noi, precum și vizualizarea vitezei cu care se deplasează barca. Toate aceste procese au loc utilizând GPS-ul, funcție extrem de sensibilă, dar și precisă în același timp.

Deși cei care pescuiesc pot reține câteva locuri bogate în pești, acest detector are și capacitatea uimitoare de a stoca până la 8000 de km² de teren, pe hărți cu contururi de 30 de cm.

Faptul că se conectează la aplicația Activ Captain este un alt punct în plus pentru acest instrument. Într-adevăr, acest aspect ajută la transferarea punctelor de trecere și la primirea notificărilor inteligente, îndeosebi cele referitoare la actualizarea de software.

Caracteristici tehnice și performanțe ale unui fishfinder

În esență, un fishfinder arată ca un laptop de dimensiuni medii, al cărei greutate nu depășește un kilogram. Rezoluția afișajului are dimensiunea de 800X480 pixeli. În plus, cu ajutorul sonarului se pot vedea imaginile de la fundul apei în sus, dar și grafice și jurnale cu temperatura apei.

Se poate da și zoom pe ecranul divizat în așa fel încât se pot vedea chiar și cele mai mici detalii. Desigur, afișarea în timp real a tuturor peștilor care trec prin fasciculul traductorului este un alt avantaj, care nu poate fi trecut cu vederea.

Accesorii necesare care nu trebuie să lipsească din cutie

Pe lângă aparatul propriu-zis, în cutia de livrare mai există și un traductor, un cablu de alimentare date, un cablu adaptor pentru traductor, un suport pivotant și partea de hardware necesară pentru montarea motorului de trolling și a pupei.

Firma eBoat mai livrează și alte instrumente marine, GPS-uri, echipamente audio&video, dar și ambarcațiuni pentru cei interesați.

Pentru mai multe informații accesați pagina oficială.

Contact: vanzari@hydrohabit.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.