3 motive solide pentru a solicita credite nebancare

225

credite nebancare

Chiar daca majoritatea persoanelor se feresc sa faca imprumuturi, in mare parte din cauza situatiilor imprevizibile care pot aparea, exista si cazuri in care este mai avantajos sa faci apel la credite nebancare. De cele mai multe ori, in aceste cazuri, investitia intr-un credit nebancar (denumit si credit IFN) este rentabila, dovedindu-se a avea rezultate favorabile pentru cel care solicita imprumutul. Inainte de toate, insa, va trebui sa te asiguri ca ai parte de o colaborare deschisa si de transparenta totala din partea companiei care ofera credite nebancare. Prin urmare, daca te hotarasti sa investesti, alege compania Provident, cu o experienta de 13 ani pe piata de credite nebancare din Romania, timp in care a deservit peste un milion de persoane, acordandu-le tot sprijinul si fiind alaturi de oameni cu un maximum de transparenta si flexibilitate.

Care sunt cazurile in care este rentabil sa aplici pentru credite nebancare?

Uneori, putem fi tentati sa imprumutam bani pentru tot felul de nevoi triviale, precum ultimul model de telefon, vacante sau, in unele cazuri, chiar sprijinirea unui viciu. Cu toate acestea, este important sa te asiguri ca motivul pentru care aplici pentru credite nebancare este unul solid, iar tu vei putea culege roadele in urma investitiei facute. Iata trei motive pentru a solicita credite nebancare:

1. Renovarea locuintei

Desi pare, la prima vedere, ceva obisnuit, aceasta investitie este de fapt foarte buna, deoarece creste valoarea imobilului pe care il detii. De asemenea, lucrari de reparatii sau consolidari sunt foarte importante, iar pe termen lung se dovedesc a fi deosebit de avantajoase. Ia in considerare aceasta optiune de a solicita credite nebancare, mai ales in cazul in care te gandesti sa vinzi sau sa inchiriezi imobilul.

2. Finantezi o afacere la inceput de drum

Acest motiv este cu adevarat solid, mai ales daca investitia este una sigura, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Fa-ti planul de actiune: asigura-te inainte de toate ca vei obtine banii investiti la timp, calculeaza cu atentie suma totala de care ai nevoie, luand in calcul si riscurile, iar dupa ce ai trecut in revista toate rezultatele posibile, solicita un credit nebancar de la Provident!

3. Investesti intr-un curs de calificare pentru cariera ta

Desigur, aceasta investitie poate avea riscuri, mai ales daca te-ai hotarat sa urmezi un curs de durata pentru calificare sau recalificare. Cu toate acestea, daca ai o oportunitate unica, insa fara cursurile respective nu te califici pentru post, atunci gaseste resursele necesare pentru a investi in cariera ta! In cea mai mare parte, depinde foarte mult de tine si de felul in care gestionezi aceasta oportunitate, pentru a justifica investitia in credite nebancare pe termen scurt sau mediu.

Compania Provident sustine creditarea responsabila, motiv pentru care, atunci cand aplici, va trebui sa indeplinesti o serie de conditii. Spre exemplu, alaturi de nationalitate si adresa de domiciliu in Romania va trebui sa faci si dovada unui venit minim, in functie de suma imprumutata. Dupa ce conditiile au fost implinite, dosarul tau va fi analizat, iar in cazul in care esti eligibil pentru credite nebancare, poti primi banii fie prin transfer bancar, fie direct la tine acasa, in maximum 48 de ore, daca alegi serviciul optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu.

Alege sa investesti responsabil in viitor, iar Provident te va sprijini si iti va fi alaturi cu responsabilitate si seriozitate la superlativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.