Medicament pentru minte si corp prin masaj ayurvedic

496
Publicitate

Diferitele centre spa, ce vin in ajutorul nostru cu nenumarate tehnici si terapii speciale prin intermediul masajului, au inceput sa cunoasca o adevarata importanta pentru persoanele ce doresc si au nevoie de acele cateva momente de relaxare.

O astfel de tehnica de masaj speciala este practicata in cele mai mari centre, de catre cei mai profesionisti terapeuti si se regaseste sub numele de masaj ayurvedic, ce se traduce prin “stiinta vietii”. Pretul masajului ayurvedic este si unul mic, iar de aici, foarte multe persoane isi si programeaza o astfel de sedinta. Mai mult de atat, beneficiile pentru numai o astfel de sedinta sunt multiple, de la simpla relaxare si recapatare a energiei de care corpul tau are nevoie, pana la probleme legate de de eliminarea toxinelor sau a circulatiei.

Publicitate

In aceste centre spa, pretul masajului ayurvedic poate sa difere in functie de durata masajului, incepand de la numai 150 lei pentru o sedinta de 60 minute si poate ajunge, la cererea pacientului, aproape dublu, ca si pret, pentru sedinta dubla de 120 minute.

Unde poti beneficia de un astfel de tratament practicat de profesionisti

Trebuie sa specificam faptul ca, desii sunt foarte multe centre spa ce sunt intr-o continua concurente, nu in toate acestea exista si acel personal foarte bine calificat pentru a-ti aduce beneficiile mai sus mentionate, de care corpul tau are nevoie.

Printre cele mai apreciate centre se numara si cei de la Thai Spa, un centru specializat numai in terapii originale asiatice, ce detine un personal foarte bine calificat. Aici pretul masajui ayurvedic este unul destul de mic, pentru toate buzunarele, iar tehnicile si profesionalismul cu care iti este facut masajul este unul intradevar special. Mai mult de atat, in acest centru, iti poti configura sedinta ta de masaj, iar de exemplu, poti alege doua tipuri de masaj complementare, ce vor actiona la nivelul intreg corpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.