Care sunt diferentele dintre un aspirator profesional si unul casnic?

305

aspirator_profesional

Aspiratoarele au evoluat foarte mult pe parcursul secolului trecut. Astfel, daca la 1901 aparea primul aspirator profesional motorizat – care avea un motor pe combustie si era atat de greu incat trebuia transportat intr-o trasurica trasa de un cal – doar cativa ani mai tarziu, in 1920, se inventasera deja aspiratoarele cu sac. La jumatatea secolului, aspiratoarele verticale deja puteau fi intalnite in majoritatea caminelor.

Curatarea cu abur este folosita inca de 150 de ani, fiind o metoda foarte eficienta de a indeparta grasimile si uleiul de pe diverse masinarii, precum cele din industria feroviara, navala, sau motoare de masini, diverse unelte din uzine si fabrici etc. In anii 1960-1970, producatorii italieni de boilere au inceput sa experimenteze cu vapori de apa la temperatura inalta, descoperind eficienta si puterea de curatare in profunzime a aburului. In prezent, acest aparat este folosit intr-o varietate de industrii, in locuinte sau in alte spatii. Care este insa diferenta dintre un aspirator profesional si unul casnic?

aspirator profesional

Pentru inceput, trebuie sa stii ca un aspirator profesional este mult mai eficient, avand o putere de curatare inegalabila. Fiind dedicat industriei hoteliere, pensiunilor sau spatiilor locative de mari dimensiuni, acesta, desi este voluminos, se bucura de o mare autonomie de lucru, precum si de performante ridicate. Acestea sunt foarte versatile, avand in dotare o gama completa de accesorii, pentru a curata orice tip de suprafata!

Iata si alte avantaje pe care le aduce un aspirator profesional cu abur:

  • Dispune de o mare putere degresanta si de curatare pentru toate tipurile de suprafete si de murdarie;

  • Un aspirator profesional elimina efectele contaminarilor cu substante biologice , de pe orice tip de material;

  • Este in masura sa elimine acarienii si alergenii care pot fi daunatori pentru sanatate si purtatori de alergii si boli dermatologice; Studiile au demonstrat ca aburul folosit are temperatura ideala pentru a distruge pana la 99% din bacterii si microbi, precum si pentru disparitia acarienilor. De la podele pana la carpete, toate sunt curatate si dezinfectate eficient folosind aspiratoare profesionale, dand nastere astfel unui mediu curat, sanatos si aseptic.

  • Cu ajutorul accesoriilor, poate ajunge si in zonele greu accesibile (elemente mecanice, canale de scurgere, elemente sanitare);

  • Prin utilizarea aburului, consumul de apa este redus considerabil, precum si consumul de detergenti chimici in timpul operatiilor de curatenie.

  • Datorita eficientei si performantelor ridicate, precum si a autonomiei crescute, timpul de aspirare este redus substantial.

Astfel, un aspirator profesional cu abur face posibila o curatare in profunzime, in mod sigur si rapid, iar aspirarea permite colectarea imediata a murdariei dizolvate si uscarea rapida a suprafetelor.

Drept urmare, daca iti doresti sa beneficiezi de avantajele unui aspirator profesional cu abur, alege marca Polti! Aspiratoarele profesionale Polti Mondial Vap sunt versatile, performante si au in dotare numeroase accesorii! Toate produsele din gama Mondial Vap au fost create pentru a oferi operatorilor profesionisti o solutie rapida, economica si extrem de eficienta pentru curatarea tuturor suprafetelor, toate acestea respectand pe deplin mediul inconjurator si sanatatea oamenilor.

Profita de reducerile sezoniere si comanda si tu un aspirator profesional de la Polti! Livrarea se face foarte rapid, iar la comenzile ce depasesc suma de 200 de Lei, ai parte de livrare GRATUITA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.